Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

po prostu eM.

Jak uwieść faceta?

Polecane posty

Witam! Moja sytuacja wygląda następująco: jestem po kilkuletnim związku, toksycznym, który od niedawna już za mną. Facet był cwany, najpierw był super, przed znajomymi, rodziną i przede mną. W takim nim się zakochałam. Owinął mnie sobie wokół palca, a gdy już "wpadłam po uszy", to pokazał, jaki jest naprawdę. Bił mnie, zawsze wmawiał, że wszystkiemu, co między nami nie tak, winna jestem ja, on zawsze był święty. Ja wmawiałam sobie, że to miłość i że go zmienię. Niestety dopiero po kilku latach otrzeźwiałam. Dzięki niemu z pewnej siebie dziewczyny zmieniłam się w zakompleksioną mysz o zaniżoną samoocenie. I tu właśnie problem. Mam wspaniałą paczkę znajomych i przyjaciół. W tej grupie jest jeden chłopak, który strasznie mi się podoba. Tylko, że ze sobą prawie w ogóle nie gadamy. Wiem, że chyba mu się podobam, bo potrafił powiedzieć coś miłego na temat mojego wyglądu, ale ja nie potrafię nic zrobić, brak mi wiary w siebie. Co mogę zrobić, subtelnego oczywiście, żeby R. się mną bardziej zainteresował i był pewien, że robi wszystko z własnej inicjatywy, a nie dlatego, że ja coś sprowokowałam? Nie chcę i nie potrafię "podrywać" facetów, czekam na inicjatywę, więc co mam zrobić? Proszę o jakąś pomoc. :)

Gość jkgdlaghrwighvkf
palisz fajki? A on? Jesli obydwoje palicie to wychodzcie razem na fajke i moze cie zagada

Gość Wojtek16
pali więc jest debilem, chcesz związac sie z debilem?

To sprawa danej osoby czy pali czy nie. Nie Tobie oceniać, drogi, jak wnioskuję po nicku, szesnastolatku. Facet ma dużo w głowie. A to czy pali, to jego sprawa.

a jest w czymś ten facet ekspertem ? albo chociaż dobry ? może najprościej znalezc problem, ktory on mogłby rozwiązac i poprosic o pomoc albo rzucic temat w towarzystwie, zeby sam mogł zaproponowac pomoc ? ;) np. jeśli jest informatykiem to powiedzieć, ze chciałabyś dołożyć ramu i zamówiłaś kość ale nie umiesz sama tego włożyć jeśli jest zainteresowany, to sam powinien już sobie poradzić z kontynuacją znajomości, a jeśli nie podłapie to chyba bez sensu na silę stwarzać okazje, bo albo nie jest zainteresowany albo jest całkowicie nieporadny

Hmmm.. Pomysł dobry, sęk w tym, że go właśnie nie znam dobrze i nie wiem, czy jest "ekspertem" w danej dziedzinie.

a ma profil na fejsie albo nk ? znasz jego maila ? możesz zrobic male internetowe śledztwo, zeby go lepiej poznac ;) teraz ludzie zostawiają w internecie zadziwiającą ilosc informacji zawsze możesz zobaczyć na fejsie jakiej muzyki słucha albo jaki jest jego ulubiony film i zarzucic w towarzystwie temat, ze nie mozesz nigdzie tego znaleźć ;) może się zaoferuje z pomocą

Lubimy tą samą muzykę, na fb ma mnóstwo powstawianych linków z teledyskami zespołów. Ale pomysł dobry, szczególnie o filmach. Dzięki. :)