Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam1546

Łóżeczko co sleeper- zna ktoś?

Polecane posty

Gość szukam1546

Czy ktoś z Was używa lub używał takiego łóżeczka? Jest to łóżeczko z otwierana jedną stroną , które przystawia się na łóżka rodziców. Gdzie można takowe nabyć? Gdzie szukać? Dzięki za sugestie.

Gość zouo
na allegro. tam znajdziesz wszystko

Gość szukam1546
Szukałam i nie ma. Są tylko takie które są na stałe otwarte, bez opcji podoszenia i zamykania boku od strony łóżka.

Gość zouo
sprawdz co jakiś czas, bo ja takie widziałam

Gość szukam1546
A co ogólnie sądzicie na temat czegoś takiego? Czy warto takie coś kupować? Moja koleżanka z Anglii bardzo sobie takie coś zachwala, więc zaczęłam szukać tu ale nie mogę do tej pory trafić na takie z otwieraną i zamykaną stroną. Podobno fajne rozwiązanie, szczególnie, że nie trzeba wstawać zbytnio w nocy do karmienia.

Gość zouo
ma też taki plus że nie musisz się schylać tylko opuszczasz bok i masz dziecko do dyspozycji. Ja swoją córę przynosiłam do łóżka i długo nie mogliśmy jej nauczyć spania w łóżeczku, bo się tak nauczyła. Myślę, że to w sumie fajna sprawa

Gość szukam1546
No właśnie tak pomyślałam, że dziecko łatwiej się potem przeestawi na samodzielne spanie. No i ta wygoda, że w nocy nie trzeba się zbytnio zrywać i rozbudzać domowników ;)

Gość kamma_ya
Ta też uważam że takie ustrojstwo o super rzecz. Szkoda że tak nie popularne u nas, bo w sumie to fajna sprawa.

Gość szukam1546
właśnie znalazłam takie coś choć wcześniej mi nie wychodziło w wyszukiwarce allegrowej :0: http://allegro.pl/lozeczko-dostawka-co-sleeper-kojec-z-usa-i2157242815.html Fajne tylko muszę pomierzyć czy mi się zmieści. Jest o tyle ciekawe, że zamiania się też w kojec do zabawy. Hmm, muszę pokazać je jutro m jak wróci. Może będzie nam pasowało. Warto?

Gość kamma_ya
Ja uważam że na pewno warto. Jelśi tylko wam pasuje to trzeba brać bo zaoszczędzicie sobie wielu niepotrzebnych stresów, a tych jest wiele przy małym dziecku. Z resztą cena jest w porządku, tak myślę.

Gość szukam1546
Ogólnie dzięki wszystkim za wpisy i odpowiedzi. Pozdrawiam

Gość gawusiek
Ciekawe bo nie słyszałam o czymś takim. Może warto?

Gość phoenixx
Widziałam takie u koleżanki i sama żałuję że nie kupiłam jak się nasz mały urodził.Nie zastanawiaj się tylko kupuj. Na prawdę warto!

Gość verka28
Ja mam i polecam.

Gość 76534
Popatrz w Smyku lub allegro.