Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miriam bez peniska

Podoba sie Wam ta fryzurka?Oszalałam,chyba sobie taka zrobię :) ) )

Polecane posty

Gość szczotkowalnia
co to ma być? gniazdo szalonego ptaka?

Gość teqilla07
podobna sobie zrobilam pare dni temu..zawsze mialam dlugie wlosy i scielam ale nie zaluje :)

Gość aleeeg
paskudna ta fryzura, nie oszpecaj sie

ja mialam keidys krotkie wlosy przy czym grzywke dluga tak jak teraz na cale czolo a z tylu krotkie gdzies na 3cm ale wiem ze slabo sie ukladaja w ogole moje wlosy sa jak siano, ja swoje a one swoje ale odbiegajac ode mnie, fryzura mi sie nie podoba juz ta jest ladniejsza http://www.google.pl/imgres?q=keira+knightley&hl=pl&sa=X&biw=1280&bih=709&tbm=isch&prmd=imvnso&tbnid=6bHkrixOKFkICM:&imgrefurl=http://www.kozaczek.pl/fotki_gwiazd.php%3Fidfot%3D5730%26u%3Dkeira%2520knightley&docid=br2mN2ZEOt6VEM&imgurl=http://www.kozaczek.pl/img_users/1206693915.jpg&w=333&h=500&ei=c85HT_2HBcPZsgbhj-mUBQ&zoom=1&iact=hc&vpx=188&vpy=312&dur=347&hovh=275&hovw=183&tx=108&ty=124&sig=103142518298006211710&page=1&tbnh=149&tbnw=102&start=0&ndsp=21&ved=1t:429,r:7,s:0

Gość miriam bez peniska
a g n i e s z k a _ ta która wkleiłas jest podobna do tej "mojej" tylko na uszach jest wiecej włosów :) teqilla07 ja mam włosy sredniej długości i chcialam zapuszczać...Jaki mas zkształt twarzy?ja pociagłą i nie wiem czy taka by mi pasowała...

Gość dobrze prawisz
nie bardzo, jakoś nie za bardzo podobają mi sie krótkie włosy u kobiet. A Weronika wyglądała lepiej z długimi, moim zdaniem sie oszpeciła

Gość miriam bez peniska
Webster tez tak mysle ze męzczyźni wola u kobiet długie włosy...Niech jeszcze z trzech tak napisze to nie zetnę :P

Gość hej hooooo
a jaki ma ona kolor włosów??? jaki to??pleaseeee

Gość different***
Nie podoba się.

Gość teqilla07
mam okragla twarz, mojemu si8e bardziej podobam tearz mowi ze jest sexi :) moja fryzura jest troche jak pauli i kasi zielinskiej...

Gość teqilla07
ja cale zycie mialam dlugie wlosy i scielam i nie zaluje

Gość miriam bez peniska
No właśnie,masz okragła buzie wiec Tobie pasuje napewno taka krótka fryzurka...Pociagła w takich krótkich włosach chyba ciekawie nie bedzie wygladała :(

Gość teqilla07
warto zaryzykowac kochana! to tylko wlosy, odrosna!

Gość szprotka w oleju
Ta pierwsza fryzurka super ladna i bardzo oryginalna:)szkoda,ze nie widac tylu:-( Jak wygladasz?Ksiazkiewicz pasuje taki fryz,myslisz,ze tobie bedzie tak dobrze?

Gość hej hoooo
widać tył.... CO TO ZA KOLOR moi mili???

kobiety kolo 40stki scinaja wlosy jak juz maja oble ksztalty - zwroc uwage ze wszystkie ladne aktorki prezentuja sie w dlugich wlosach - chcesz byc atrakcyjna nos dlugie wlosy.....to ze krotkie sa wygodne to tak samo jak plaskie buty tez sa wygodne ale chcesz wygladac sexy to ubierzesz wysokie obcasy :)

Gość Pani Ciapata-banned
bardzo aseksualna fryzura :O

u kogoś podobają mi się takie fryzurki ale u mnie nigdy nic takiego nie zawita :D najkrótsze włosy miałam do połowy szyi i źle się tak czułam, dobrze że odrosły :D

Gość miriam bez peniska
teqilla07 warto zaryzykowac kochana! to tylko wlosy, odrosna! Ja zwsze tak mówie ;)

to meska fruzura jak moze kobieta miec krotkie wlosy :o:o :D aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vboujgk nghdfkuyj,cgggb

Gość teqilla07
glupoty gadaja niektorzy,np zielinska wyglada 100razy lepiej w krotkich niz w dlugich wlosach, piekina i sexowna kobieta! jak komus jest lepiej w krotkich to nie bedzie nosil dlugich prawda?? i wcale krotkie ni8e sa wygodne.. ja wiecej czasu musze poswiecic ukladajac krotkie wlosy iz dlugie

Gość hej hoooo
CO TO ZA KOLOR???????????????

"wiecej czasu musze poswiecic ukladajac krotkie wlosy iz dlugie" zgadzam się ale wtedy (zazwyczaj) wygląd jest mniej naturalny

Gość hej hoooo
9.13 ale jakiej firmy?