Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz wyjde z siebie

Pomoze wodka na bol zeba?

Polecane posty

Wyrzyna mi sie osemka i boli jak cholera:O W dodatku po calej stronie buzi tej gdzie sie wyrzyna, nie pomaga nic, zadne leki przeciwbolowe. Usunac chirurgicznie sie nie da, musze przecierpiec, dentysta dal mi zastrzyk znieczulajacy ale pomoglo na 1,5h tylko. Slyszalam, ze wodka pomaga i zstanawiam sie powaznie nad kupnem butelki by wreszcie przespac nocke. ktos moze probowal?

Gość nikola*
mi zawsze pomaga dentysta :)

no wiesz mi tez, ale chyba pisze wyraznie ze pomogl ile mogl i ze musze przecierpiec:O

Gość sdfg
kup kup bo butelce wszystko staje sie piękniejsze

Gość sdfg
aha i mniej wszystko boli

Gość zaaazz
IDZ DO APTEKI ZAPYTAJ TAM CI COS DADZA MOZE COS NA ZABKOWANIE DLA DZIECI JAKIS SACHOL???

Gość zaaazz
Doraźnie można płukać usta wodą z solą i dokładnie wyczyścić zęba pastą oraz nitką dentystyczną. Przy dużym bólu pomaga zimny okład na policzek. Należy zgłosić się do stomatologa. Leczenie najczęściej polega na usunięciu kapturka dziąsła, pod którym gromadzą się resztki pokarmowe, albo na usunięciu ósemki. Należy pamiętać, że niewyrżnięte zęby mądrości znacznie częściej niż inne zęby ulegają infekcjom i procesom próchnicowym, a także bywają przyczyną tworzenia się torbieli.

Gość skończycie jak Demi M :D
ibuprom max:D

Gość nie dobijajcie zyeba
doraźnie na ból pomoże każdy rodzaj aspiryny.

Gość szklana pogoda
walnij szklaneczke vodki albo dwie :) Jak nie pomoze walnij jeszcze jedna :) po trzecie powinno byc ci obojetne czy boli czy nie :D

zadne tabletki, zele nie pomagaja. U stomatologa bylam i pisalam o tym- czytajcie ze zrozumieniem:O O tym z pasta nie slyszalam ale sprobuje

Gość dddfffffdd
Ale pasta,taka miętowa może Ci podrażnić dziąsło i będzie szczypać. Nie trzymaj jej za długo.

Gość idź po wódkę
po wódce przestaniesz czuć ból, albo narąbiesz się tak, że zaśniesz tylko pytanie, czy warto mieć jutro ból zęba plus kurewskiego kaca...

Gość gość
mój kolega mówił że vódka pomaga na dziąsło a na zęba to nie wiem czy to jest prawda. mnie tak teraz boli że wczoraj brałem 3 tabletki ketonalu i powiem wam przestało tylko na jakieś 3 godziny a potem znowu boli i myślałem o tej Vódce ale wezme sobie nie 100ml ale 250ml mam nadzieje że przestanie boleć. No dziś mam noc nie przespaną bo już niemoge wytrzymać.

Gość gość
Sex na wszystko pomaga

Gość gość
Uważaj z tą wódką,bo ci popali w środku,i ząb przestanie boleć,ale nie będzie można nic zjeść,ja tak sobie narobilem,.. ;/

Gość jriss
Mi pomogła,ból był taki,że nie mogłem nawet ustać w miejscu,godzina 22 wiec krótka wedrówka na stacje paliw i 0,7 bolsa. Wypiłem przez pół godziny prawie połowe butelki i scięło mnie tak szybko jak nigdy. Ból minął bezpowrotnie i teraz polecam tą metodę ale tylko jak naprawde mocno boli i nie ma opcji szybkiej wizyty u stomatologa a apapy czy tableteczki na większy bol kompletnie nie działają.

Gość gość
Pomaga-potwierdzam. W maku 2014 zaczeła mnie bolec ósemka wyrzynajaca sie. Bol trwał kilka dni, w koncu wypiłam kilka kieliszków wódki na imprezie. Ból minal od razu, az do dzisiaj czyli grudzien 2015 :) czas znowu na wódeczkę

Gość gość
w maju 2014^

Gość gość
No i znowu czas na wódkę ^ wrzesień 2018

Gość gość

Potwierdzam słowa przedmówcy. Wczoraj to przeczytałem i się instant-porobiłem.

Dziś mnie już nie boli, nie mam pojęcia jak, ale nie boli. Hahaha aż chce się żyć 😄 

Gość Pan Kotarba

setka wódki raz na jakiś czas ma działanie zdrowotne

Gość Santos

Zimne piwko tez leczy tylko musisz wypic z 8 zeby pomoglo 🙂