Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika rottati

Wymiana okna.Jaki koszt?Dobra firmsa?

Polecane posty

Gość gość
Mogę mówić za siebie, bo wiadomo że co człowiek to opinia. Mi się akurat dobrze sprawdzają okna Okno Plus-a ( oknoplus.com.pl). Kupowałem rok temu jak remontowaliśmy dom. Stare poszły wek i całe szczęście że w końcu je wymieniliśmy na coś nowszego, bo teraz w końcu mogę na węglu oszczędzać zimą, potrzebuję dużo mniej napalić w piecu żeby dom był faktycznie nagrzany.

Gość gość
Podpowiem taką firmę jak Okno Plus z Krakowa. Duże doświadczenie w produkcji stolarki okiennej i bardzo fajne mają pomysły jeśli chodzi o konstrukcję profili przez co ten ubytek ciepła jest praktycznie zerowy. Na stronie oknoplus.com.pl dość szczegółowo opisują na czym polega u nich izolacja termiczna.

Gość gość
Najlepsze okna są z www.vidok. com :) U nas już bardzo długi czas spełniają idealnie swoje zadanie :) Polecam :)

Gość gość
Ja rownież polecam Oknoplus

Gość Martynaxx
Jakiś czas temu wraz z mężem mieliśmy podobny problem. Szukając informacji dostępnych w internecie trafiliśm na artykuł http://www.patentowa.pl/sprzedaz-i-kupno-okie n/ na którym znaleźliśmy konkretne informacje Pozdrawiam oczko.gif

Gość gość
z tych okien które sprawdzałem i które widziałem w Radomsku to najbardziej mi podeszły OknoPlus na Krasickiego u pana Rafała. Wizualnie dobrze się prezentowały i też jeśli chodzi o izolację to miały najlepsze współczynniki przenikania ciepła. Mogę polecić.

Gość Romson

Kupowałem w BIMM i jestem bardzo zadwolony z jakości i montażu. Mają spory wybór okien premium, a ja nienawidze przepłacac i jak już coś robie, to porządnie. 

Gość erykx

Ja myślałem o oknach drewniano-aluminiowych, ale ostatecznie zdecydowałem się na plastiki z drutexu, po prostu były tańsze, a parametry mają naprawdę bardzo dobre. Ogólnie teraz okna są produkowane przy wykorzystaniu zaawansowanych techonolgii, także nawet jak się weźmie tańsze to można mieć pewność, że długo posłużą. ja jestem zadowolony, do wyboru było dużo kolorów ram, to też jest ważne.

Gość gosc91

Polecam bardzo dobrą i sprawdzoną firmę www.internationalwindows.pl

Gość gość41

Od siebie polecam firmę naprawa-okien.com Bardzo szybka i fachowa obsługa

Gość aret

Do rezydencji dobierałem stolarkę okienną. Rozmawiałem ze swoim projektantem i wytypował do współpracy salon Pekan w Myszkowie, bo były sprawdzone technologie. Przeszklone wyjście na taras pięknie wygląda. Lepsze wietrzenie pomieszczeń. Okna w taki sposób się otwierają, że można dobrze regulować dopływ powietrza. Jeszcze niedługo planuję od nich zamówić rolety okienne i być może drzwiowe, żeby lepiej zabezpieczyć nieruchomość. Wszystko szło przez producenta OknoPlus i się opłaciło. Zaufałem człowiekowi, który tam pracował, Pan Piotr. Dalej oczywiście pracuje i ogarnia naprawdę.

Gość gość

Okna kupowałem za pośrednictwem vitopolska.com/, bardzo sprawny producent z szeroką ofertą wiec myślę, żę warto zwrócić uwagę na ich propozycje, okna rzeczywiście powinny spełnić oczekiwania każdego klienta. Rozmiar są w stanie dopasować do oczekiwań klientów.

Gość gość

Okna kupowałem za pośrednictwem vitopolska.com/, bardzo sprawny producent z szeroką ofertą wiec myślę, żę warto zwrócić uwagę na ich propozycje, okna rzeczywiście powinny spełnić oczekiwania każdego klienta. Rozmiar są w stanie dopasować do oczekiwań klientów.

Gość karolinamarto

Po zakończonym montażu przez fachowców z oddziału Oknoplastu z Piaseczna, pracownicy  firmy OKNA PL wciąż służyli pomocą gdy miałam do nich jeszcze jakieś pytania. Profesjonalne podejście i spora oszczędność pieniędzy.