Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieeewiem juz

Jak spędzić aktywnie czas z rodziną nie mając kasy

Polecane posty

Gość nieeewiem juz

No wlasnie jak , w tv nic nie ma nie chce non stop siedziec przy kompie na wymianke z mezem. Juz z tego powdu powstaja porblemy i klutnie. Za oknem pada i jest ciemno juz nie wiem co robic, głupieje.

Gość szz
-gry planszowe- choć ten pomysł wydaje się nudny, moze urozmaicić wieczór. Jesli masz dzieci, same napewno cos zaproponują, jeśli nie polecam kultowy juz monopol lub scrabble. Dla starszych dzieci i dorosłych może planszowy RPG ? 'magiczny miec'/'magia i miecz;/ 'talizman' pochłania mnie i moich znajomych na średnio 12-16 godzin. -kreatywne zajęcia - z dziećmi mozesz polecić z masy solnej lub papierowej, można przyrządzić je w domu. Mąż może chętnie spróbuje sił w rzeźbieniu w drewnie? Podpuść go troche, ze marzysz o drewnianej ozdobie do domu,albo ze moglby tym zarobic bo handmade jest w cenie. albo ekologiczne zabawki dla dzieci.

Gość szz
- seans filmowy - ściągnij z internetu dobry film. Dobierz gatunek uwzględniając gust męża/dzieci. Zgraj go na dvd i odpal na telewizorze (przy komputerze to nie to samo). Zgaś wszystkie światła, załatw przekąski. Fajnie jest obejzec cos całą rodziną. film mozesz wybrac na podstawie recenzji na filmweb.pl -marsz/bieganie - to akurat nie na wieczorową porę. Jesli twoja rodzina nudzi sie w ciagu dnia, zaproponuj zeby razem gdzieś pobiegać. jogging jest teraz w modzie, przy okazji zadbasz o figurę i kondycje. -wspólne gotowanie - to zawsze wszystkich łączy, nie trzeba kupowac drogich składnikow zeby zrobic cos dobrego. Zróbcie razem wasze ulubione potrawy lub wypróbujcie cos zupełnie nowego. Skarbnicą przepisów moze okazac sie wielkiezarcie.com

Gość szz
-gry karciane - jeśli komuś gry planszowe wydają się dziecinne lub nudne, moze nie pogardzi pokerem lub brydżem? Grajcie na zapałki lub żetony czy ciastka. Fajną karcianą krą jest tez makao

Gość nieeewiem juz
posłuchaj mnie ty kurwo jebana znowu gimgówno sie czepia zaczynam byc za acta , wtedy moze ludzie zaczeliby normalnie rozmawiac na forum a nie tylko wyzywac od kurew i szmat

Gość nieeewiem juz
Jesli chodzi o gry planszowe juz to przerabialismy, wpadlam na pomysl ze moze bedziemy chodzic na basem to tylko 5zl od osoby, czyli jak raz w tygodniu wydamy 15zl na wspolne spedzenia czasu na basenie to sie chyba nic nie stanie :)

Gość nieeewiem juz
reserved zauważ, ze przed dodaniem komentarza zaznaczyłam do jakiej osoby się to tyczy

Gość polecam grę
np Rummikub albo Scrabble

Gość nieeewiem juz
o dzięki ciekawa ta gra rummikub

Gość nieeewiem juz
chciałam wlasnie cos po za kompem i tv

Gość s.o.s
możesz zrobić facetowi masaż przy dobrej muzie i świecach on pokocha wieczory