Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

witam. Jestem nowa. Mam pytanie. Kochałam się z moim chłopakiem bez zabezpieczenia. Nie skończył we mnie jednak zaraz po wytrysku kochaliśmy się dalej. Czy mimo, że nie miał wytrysku we mnie mogę być w ciąży bo np pod napletkiem zostały plemniki? Od razu mówię, że nie jestem małolatą i nie boję się ciąży. Chciałabym żeby ktoś mi odpowiedział. I proszę o normalne wpisy.

Gość eremi111
kropka1234 Ile chłopak ma lat?

Gość Margaret_Flowers
Jak nie wytarł dokładnie swojego członka to mogły się chyba tam znajdować plemniki

Gość eremi111
jeśli chcesz pomoc napisz ile ma lat

Gość Margaret_Flowers
Ale skoro nie chcecie mieć narazie dzieci to po co się kochacie bez zabezpieczenia? ja tego nie rozumiem. jak nie mieliście prezerwatywy to trzeba było sie powtrzymać.

Gość Błagam Cię
dorosłe osoby nie zadają takich pytań :o

Gość Błagam Cię
Skoro chcecie to czemu skończył poza tobą ?

Gość możnaaa
następna co bierze się za seks a zadaje durnowate pytania...

ponieważ nie planujemy tak bardzo... chcemy mieć dziecko bardzo ale nie do końca teraz ponieważ nie mamy pracy.. ale jeśli zdarzy się ze w ciazy bede to napewno będziemy szczęśliwi i damy rade

Oczywiście że może sie zdarzyć ciąża. Trzeba brać pod uwagę jeszcze to że mężczyzna wydziela płyn przed wytryskiem który może zawierać pełnowartościowe plemniki.

ojjj to chcesz być kolejną co to domaga się od państwa bo nie ma pracy a "jej się należy?!" odpowiadając na pytanie tak możesz być w ciąży. a tak po za konkursem nie ryzykuj ciąży do chwili kiedy nie będziesz pewna że chcesz i Cię stać!

Gość MarrrrrX
Co za kretynka :O Nie mam pracy, nie mam pieniędzy, ale się nie zabezpieczam, bo chcę bejbisia za wszelką cenę, a o mleko, pieluchy i ciuszki będę żebrać na kafe :O