Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kopernicuska

Oddałam dziecko :|

Polecane posty

Też prawda...żeby zrzec się prawa do dziecka potrzeba 6 tygodni.W jakimś ekspresowym tempie to było u ciebie..bzdury tu piszesz autorko:(

Gość kopernicuska
Zostawiłam dziecko w szpitalu i poszłam. I tyle. Sprawa ciągnęła się prawie 4 miesiące. Nikomu nie każę wierzyć przecież, nie dostaję za to pieniędzy.

Gość a ja ci powiem ze jestem taka
jak TY, tylko ze ja chcialam dzieci i mam 2 niestety:( nie lubie ich mimo ze to moje dzieci, zaluje ze je mam...

Gość NinaKa
jassne, prowo jak c**j.

podoba mi się Twoja postawa. nie chcesz mieć dziecka? to nie! krótka piłka. a co do faceta hmm przez te lata chyba poznał Cię na tyle że zna Twoje podejście do macierzyństwa. jeżeli je akceptuje to super. jeżeli nie to siłą i tak go nie zatrzymasz więc nie ma o co się martwić :)

Gość Danabanana
twój przypadek to socjopatia. Jesteś socjopatką poczytaj sobie o tym

Gość efbiaj
lepiej, że zrobiłaś tak, teraz przynajmniej dziecko ma kochającą rodzinę, a tak różnie mogłoby się to skończyć, wiecie jak to bywa, jak matki mają niechciane dzieci,,,

Gość q314
Wszystko pięknie tylko nie rozumiem po co piszesz o tym na tym forum. Po pierwsze to się zdecyduj zostawiłaś dziecko czy zrzekłaś się praw bo to ogromna różnica.W trzy tyg, to raczej nie w Polsce mogła byś przeprowadzić taka sprawę a i uwierz że 4 miechy to też za mało. Pozatym rozumiem że nie lubisz dzieci sama zanim nie urodziła się moja córeczka ( najukochańsza na świecie :)) nie przepadałam za nimi ale to co ty wypisujesz to jest chore i wygląda na prowo. Przy takich traumach jak twoje trzy tygodnie u psychologa to dopiero przedbiegi także nie zniechęcaj się a za rok może się poprawi. Jeszcze jedno dodam spoko masz mamuśkę że nie pyta o oddanego wnuka ( wnuczkę ) tylko zastanawia się kiedy będzie nowe-pogratulowac!!

Nie znam bólu porodwego bo... zemdlałam i miałam cesarkę ta już to widzę dostałaś bóli porodowych zemdlałaś i lekarz ot tak cesarkę ci zrobił eterem cię nie potraktował :) :-)

Gość aszcz26
Witajcie Dlaczego od razu wszyscy krytykujecię tę dziewczynę, ja wiem, że to jest nie do pomyślenia, sama jestem matką. Ja też nigdy nie lubiłam dzieci, może nie tyle co nie lubiłam ale nie miałam z nimi żadnej styczności i zawsze mówiłam, że nie będę mieć dzieci bo figura, bo to bo tamto... Jak urodzila się moja córa na początku było mi ciężko, kłotnie z mężem, teściową, która po dwóch dniach pomocy wyjechała, bo chodziłam nadąsana, ale nikt nie zapytał co mi jest, że miałam chokerną depresję, płakałam nocmai, bo myslałam kim jestem, że nie czuję instynktu macierzyńskiego, że co ze mnie za matka,nie miałam mamy, która by mi pomogła,ponieważ nieżyje 7 lat. Ale z czasem oszalałm na punkcie małej, teraz zabiłabym każdego kto by chciał jej krzywdę zrobić, wiem, że czasem jest ciężko, ręce się załamują, czasem już człowiek krzyknie bo nie da rady ale cały czas kocha w głębi duszy, mimo tego jak się dzieje w moim małżeństwie, które jest na skraju rozpadu... Ale ludzie nie osądzajcie, jesteśmy tylko ludźmi,którzy popełniają błędy, jeden czlowiek jest taki a drugi zupełnie inny. Może te dziecko jest teraz kochane, ma dobrze...

Gość mamo mamo;-)
Odda źle usunie źle wycowuje niechciane też źle. moim zdaniem dobrze zrobiła skoro nie chciała tego dziecka.

Gość kkkkkooolllaaa
a ojciec dziecka co? nie chciał wchowywać dziecka?

Gość ewtwertwe
"Zlo to TY idiotko jestes a nie dziecko" dlatego ja właśnie doradzam wszystkim wątpiącym aborcje... :p A temat to prowokacja, więc nie podniecajcie się tak...

Gość gggg343
coś z tobą nie tak :/

Gość Prowokacja!!!!!!!
Temat zalozyla znudzona swoim zyciem stara panna, ktora chce miec dziecko ale nie ma z kim :) rozgryzlam cie su.cza palo :)