Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eveliniątko

AUTKO

Polecane posty

Gość sądząc po twoim nicku
masz nie więcej niż 13 lat. dzieciom nie wolno prowadzić samochodów więc 🖐️

Gość ech..................
Kwota ?? Z diesli promonował bym 1 miejsce saxo 1,5d koszt ok 6 tys 2 miejsce fiat stilo 1,9 ok 8 tyś (troche głupi wyglad i ciezko sprzedac ale jeśli wersja bez elektroniki to cie przezyje) 3 inne Np corsa 1,5td albo 1,7 isuzu. Fiesta, golf 2 3, Zalezy co i za ile to ci cos wiecej powiem dla jednego 5 tys to mało dla innego 15.

Święta racja!!!!!!!!!!! Ubezpieczenie tylko drogie. A tak to na denaturacie za 2 pln jezdzi.

mimblo- zart nie na miejscu 13 lat to miałam xdzieścia lat temu, ale miło mi :P kwota do 10 000 na więcej mnie nie stać, a powiedzcie co lepiej diesel czy benzyna?

a alfa romeo 156???? strasznie mi sie podoba.. jak z kosztami utrzymania i częściami? wie ktoś?

Ja bym brał któreś z podanych. Saxo najtańsze ale trochę mało bezpiecze. Ale części grosze. To są diesle nie psujące się. Nie ma katalizatorów dpfów. Pojedzie na ruskiej ropie. Nie masz turbiny. Auto nie do zajechania jak rdza nie zeżre. Stilo to klasa wyżej. Masz turbine i już na ruskiej nie pojezdzisz. Znacznie bezpieczniejsze. Masz wersje z gpsem nawet. Szklanym dachem. Itd. W benzyniaka się dzisiaj nie pchaj. Chyba że przerobić. Ale przy 10 tys... 2 tyś dawać na przerobienie. Jakbyś szukała coś w stylu vectry to tak. Ale jak małe kobiece autko

Alfowcy mnie zjedzą ale alfa to badziewie :) Ładne. Dużo mocy. ale nic poza tym..... to jest fiat pod inna etykieta. Kup sobie już astre lepiej.

Gość pierdolniątko :D :D :D
no jak ty masz wiecej niz jak ktos tam wyzej pisal 13 lat i jestes eweliniatko to wspolczuje infantylizmu :O

infantylizm jak infantylizm, wzrostem jestem evekiniatko ;P a zgorzkniałosc też nie jest zbyt pro