Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszula_21

Od 25.02.2012 Odchudzanie,po ciąży itp.... Kto Ze mna?????

Polecane posty

Gość myszula_21

cześć ma 21 lat ważę koło 95 kilo 1,5 raku temu urodziłam synka i tłuszczyk został po ciąż,i nadal rośnie czas to zmienić potrzebuję Kobiet które też chcą zrzucić zbędne kilogramy, nawet te po ciąży.....

Gość bibi26
witam..ja jestem w koncówce ciąży...38 tydz.-mam zamiar karmic iersia ale i chcialabbym podjac diete odchudzjaaca...tylko pytanie"czy moge sie odchudzac karmiac piersia;/""?..pozdrawiam...bibi26

Nie, nie możesz sie odchudzać karmiac piersią, ponieważ musisz mieć pożywny pokarm dla dzidziusia. Ale karmienie piersia bardzo "wyciaga" z matki - odżywiaj sie zdrowo (dla maluszka), a na pewno nei będziesz dalej tyc. Poza tym praca przy dziecku jest tak absorbująca, ze ja nie miałam czasu za bardzo na jedzenie :-) Dziś synek ma roczek, a jak zostaję z nim sama w domu, to mało mam czasu na jedzenie, więc chudnę - bo jak nie śpi to się z nim bawię, jak spi, to sprzątam, gotuje, coś tam w domu porobię, często chodzimy na spacary. Ubieranie, rozbieranie małego też wymaga sporej "gimnastyki" itp. Oczywiście gdybym miała w domu pod ręką batony i ciacha to zjedzenie ich nei zabiera dużo czasu, więc tyłabym, ale jak się nie trzyma takich zapasów i stara sie robic zdrowe posiłki, to przy dziecku i tak uważam, ze jest tyle ruchu i zabiegania, że się wszystko spala i o dietę nei trzeba się martwić.

Gość bibi26
dzieki za dobre slowo;)

Gość amper
czesc myszula!mam podobny problem jak ty.wiec sie przylanczam.mam troje dzieciaczkow.najmlodsze malenstwo ma 9mcy.mam 176cm i waze 86 kg-masakra.do zrzucenia mam jakies 20kg.a chcialabym chociaz 10kg.co mam robic,stosowalam mnostwo diet i nic..od wczoraj pije duze ilosci wody ok 5l,podobno pomaga.

Gość Majka258
Polecam gorąco zioła Tybetańskie- na prawdę rewelacja!!!