Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna00000

małe piersi.

Polecane posty

Gość smutna00000

Hej moim ogromnym problemem są małe piersi. rozmawiałam dzis z moja kosmetyczka stwierdziła , że skoro wciaz mam nieregularne miesiączki ( okres mam od 7 lat), oraz problemy z cerą , powinnam udać się do ginekologa po hormony. myslicie ze ma racje? i drugie pytanie, mam 18 lat a miseczke wciąż A. u mnie w rodzinie nikt nie ma miseczki mniejszej niż C/D.. czy mi też jeszcze urosną czy po prostu powinnam sie juz pogodzic z tym, ze sa takie jakie sa? prosze o odpowiedzi, bardzo mi zalezy.

Gość dsfgerdsg
Mi urosły piersi w wieku 21 lat. Ale to chyba dlatego, że zaczęłam rok wcześniej nosić dobrze dobrane staniki, takie bez wkładek wypychających, ale z dobrym rozmiarem i dzięki nim piersi się już nie rozpłaszczały i wyglądały lepiej. Po jakimś czasie po ściągnięciu stanika moje piersi też były dużo ładniejsze i większe i tak jest do dziś.

Gość dsfgerdsg
Może sobie kup taki stanik i chociaż jak jesteś w domu go ubieraj. Ja zakładałam i zakładam stanik tylko na wyjścia poza dom, bo w domu chodzę bez i mi już pomogło nawet takie noszenie.

Gość smutna00000
tak z tarczyca nie mam problemów. nie rozumiem po co odpowiadac skoro ma sie takie nastawienie nowy w mieście.

Nowy w mieście daj se luzu, problem z tarczycą może powodować nie rozwinięte piersi nowy. Znów chcesz mnie sprowokować

Gość aqwsa
nowy w miescie to znany na kafe pojeb, nie zwracaj na niego uwagi

Gość smutna00000
nic nie mam do tego że są małe, trudno. chciałam się tylko dowiedzieć czy to może być spowodowane problemami z hormonami? i czy możliwe jest żebym majac w rodzinie osoby z duzym biustem, tak sie odznaczała?

Nie jestem znany pomarańczowo pierdoło, ani nie chcę zbytnio prowokować Piratka. :O Niech zrobią sobie mammograficzne badania i będzie po krzyku. :) Czy małe czy duże rak nie wybiera :( To na tyle w tym temacie.

Tylko się zaloguj szczurze jeebany to ci pokarzę... ... jak z kulturą wychodzi się z twarzą od takich pomówień. :D

Gość szparek
Danucie Lato urosły dopiero jak miała 19 lat, wszystko przed Tobą. ;-)

Gość xxxemka
ile Ty dziecko drogie wazysz? bo jak 40kg przy 170cm to nie dziwota ze cyckow brak

Gość smutna00000
mam troche ponad 160 i waze 47 kg. mysle ze to dobra waga do tego wzrostu.

Gość mariner
Poki sie mieszcza w dloni faceta to jest OK a jak masz za male piersi wg ciebie to cwicz scoskanie ramion,pompki,podciaganie sie na drazku.Znany fakt ze takie cwiczenia powiekszaja biust ,nawet znacznie :) nie mowiac o pieknym ksztalcie potem .Niestety jak sie zacznie to tzreba codziennie cwiczyc choc troche aby nie oklaply

Gość agnieszkax29
Hej. Nie powinnas sie przejmowac takim problemem, to jest normalne, jedni sa inteligentniejsi inni mniej, jedne maja wieksze piersi, inne mniejsze. Dotyczy sie to wszystkiego, ale sama wiem jak to jest. Takie tlumaczenie sprawy nic nie daje, sama mam kompleksy, ktorych nie powinnam miec. Jesli jestes bardzo zdesperowana, to znam skuteczny srodek na powiekszanie piersi (tak to tylko brzmi), wiem wydaje sie to smieszne, ale to nie wazne skoro jest to skuteczne. Sama z tego korzystam i efekt rzeczywiscie jest widoczny. W znacznym stopniu ujedrnia to piersi;) Jesli chcialabys z tego korzystac to tutaj masz to czego uzywam. Przeczytaj sobie opis i sama dojdziesz do wniosku czy warto sprobowac czy nie. Głowa do gory, nie musisz sie tym martwic. http://intymnosc.pl/aff/glowna/perfect-bust-90tab-rekomendujemy-p-709.html Tutaj taka promocja. Tabletki+gel. http://intymnosc.pl/aff/glowna/zestaw-perfect-bust-100ml-p-812.html Mysle ze w jakims stopni Ci pomoglam, pozdrawiam:*

Gość Do nowy w mieście
Dobry masz nick. Od razu widać, że ze wsi przyjechałeś. Przede wszystkim naucz się pisać. Piszemy "POKAŻĘ" a nie "POKArzĘ". Żal mi ciebie. Jesteś kolejnym zakompleksionym "faceciczkiem", nierobem, który nie ma testosteronu (bo który normalny facet będzie siedział na Kafeterii i pisał o cyckach :-o). Zapewne jesteś niewyrośniętym niemęskim kurduplem, z beznadziejnym ciałem bez mięśni, do tego brzydal i masz mikruska wacka-nawet przez lupę ledwo co zobaczysz :-D Albo chuderlak z ciebie albo serdel.

czy do powyzszego opisania osoby posilkowano sie na ocenie swojej osoby i przekopiowano ( biorac pod uwage ze zakladamy ze obecnosc na forum o tym swiadczy) cechy?

Gość Kolo ze wsi
Do "do nowy w miescie" A ty co kurwa myslisz zjebany ryju ze bedziesz obrazal" Nowego" Nawet jakby byl ze wsi, to co masz do ludzi ze wsi buraku jebany, Pewnie jeszcze dobrze ze spod stolu nie wyrosles a sie udzielasz szczylu maly, Kompleksy leczy sie u lekarza a nie na forum niedorobie jebany!!!

Zauważyłem pomarańczo i to prawdziwy skandal. Jest mi naprawdę wstyd że twoje oczy zostały narażone na tak niechlujną pisownię. :( Co do reszty to pomówienia. :O Od urodzenia mieszkam w mieście i kocham to miasto, bo zawsze kiedy do niego wracam czuję się jak w domu. :) A nick wziął się od dziewczyny, która tak mną zakręciła że do dziś mi żal że Ją w tak banalny sposób straciłem. 😭

taki blad popelnic... rozumiem w zyciu, ale zeby w pisowni?!skandal! swoja droga...mam depresje, moje zycie stracilo sens - mieszkam na wsi,az sie bede musiala dzis napic z tego powodu;(

Gość szparek
Nowy w mieście, opowiesz mam, jak ją straciłeś?

I wcale się nie dziwię Kola ze wsi że się wkurrwił. Gdyby nie CI ludzie, to byś wpierrdalała tynk z własnego mieszkania na Warszawskiej Pradze. :O I jak chcesz mi pojechać, to zmobilizuj swoje szare komórki, bo rzygać mi się chce jak kurrwa w duupę jeebana, pokazuje jako to ona światowa. :O

Gość ehhehxehh
Ale kłotnie;D

Gość mariner
ale i tak cyc musi byc duzy z wielkimi sutami no i oczywiscie stojacy

dziewczyny dajcie sobie na luz z tymi cyckami od tego nic nie zalezy

ale ty nie jestes do konca normalna wole male pewnie przez to ze mam malego penisa