Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MŁŁODA

SEX ANALNY - WPADKI(zapach,czy wylecialo cos "po",popuszczenie itp)

Polecane posty

Gość MŁŁODA

j.w prosze o rozsadne odpowiedzi doswiadczonych w tej kwestii

Gość Mi się zdarzyło jak
penetrowałam faceta strap-onem. Jak dostał orgazmu to wyleciało trochę kału. Ale mnie to nie zniechęciło. Wiem, że tak się zdarza czasem.

Gość wiem ze
każdemu moze sie zdarzyć. wiem ze bywaja takie przypadki. dlatego najlepiej z prezerwatywa i po wypróżnieniu sie. choć to i tak nie daje 100 % pewnosci.

Gość MŁŁODA
moje obawy to po pierwsze: zapach w trakcie uprawiania takiego sexu,czy trzeba robic lewatywe przed i czy zdarzylo sie kiedys komus popuscic troche hm kału...albo penis wyszedl brudny?

Gość tomastotomi
W czasie stosunku czasami na kutasek jest ubrudzony kałem ale co nie zabije to wzmocni i w sumie jest ok .zależy od podejścia

Gość MŁŁODA
tylko ze przy penetracji penisem w odbycie to kal ktory jest gleboko w jelicie nawet po wyrpoznieniu sie autmatycznie przesuwa sie do przodu taka fizjologia wiec dlatego sie boje czy aby nie lepiej zrobic lewatywe tylko ze wtedy mozliwa jest sraczka noi juz nic niewiem:(

Gość MŁŁODA
musi niezle pachniec i choc mojemu facetowi pewnie by to nie przeszkadzalo to ja bym zadnej przyjemnosci nie miala bojac sie o jakas kupia wpadke....

Gość Mi się zdarzyło jak
Ja lubię mojemu facetowi nawet sama zrobić głęboką lewatywę, bo to bardzo podniecające. Po takiej to nigdy nic z niego w trakcie nie wyleciało.

Gość MŁŁODA
a sraczki w trakcie sexu nie mozna dostac po takiej glebokiej lewatywie?

Gość Mi się zdarzyło jak
Podobno można. Dlatego nie można przesadzić. Mój facet jest wielki, więc się nie boję, że przesadzę jak wlewam normalną ilość, że za dużo w niego wejdzie.