Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jogurt01220

CO MOŻE OZNACZAĆ SWĘDZENIE I KŁUCIE W PIERSIACH A W SZCZEGÓLNOŚCI W SUTKACH?

Polecane posty

Gość jogurt01220

Cześć Wszystkim! Jest taka sprawa,że tak się u mnie trafiło że kochałam się w owulację, i mąż spuścił się we mnie,mając cichą nadzieję że do ciąży jednak nie dojdzie, bo na razie nie planujemy dzidziusia (choć mąż już bardzo by chciał).Z tym że mam parę dni do @, zero objawów, zero PMS - co zawsze tydzień przed odczuwałam, i powiem Wam że pierwszy raz w życiu czuję swędzenie w piersiach i kłucie.Nie są bardzo bolesne, ale dziwne - po prostu nigdy takiego uczucia nie miałam, i z chęcią ściągam stanik jak wracam z pracy.I Bardzo mnie to zastanawia. Miałyście tak? I jak się to skończyło w Waszym wypadku? Bo na test ciążowy wiem że za szybko jest ,a jak może to być inna przyczyna,to moze powinnam do ginekologa iść?Chociaż tak na ścisłość jeśli okaże się że będzie dzidzi, to i tak będę szczęśliwa :) tylko że na razie tą decyzję odkładam przez moją pracę...

Gość jogurt01220
Nikt mi nie pomoże?:(

Gość Klimka882
Wydaje mi się że powinnaś poczekać do dnia miesiączki i wtedy wykonać test. Jak na moje oko, to wydaje mi się że możesz mieć pewne oznaki ciąży. Ale test da Ci odpowiedź. Życzę zadowalającego dla Ciebie wyniku ;-)

Gość Klimka882
Aha, zapomniałam dopisać o sobie. W moim wypadku jak zaszłam w ciążę, to żadnych objawów przed @ nie miałam. Po prostu nic, tyle że przy zbliżającej się @ czułam senność - ale to mi nie dawało do myślenia. Dopiero jak zrobiłam test to dowiedziałam się że będę mamą, a dzisiaj jestem szczęśliwą mamusią 2-letniego ślicznego synka :-).

Gość Klimka882
Dziękuje za odpowiedz, ale już sama nie wiem co mam mysleć:(. Trudno poczekam do @ i wtedy przetestuję. Pozdrawiam :*

Gość znam to uczucie
hahah nieźle :D

Gość oł noł
"maz spuscil sie we mnie" - sory, ale razi mnie takie sformulowanie. Nie lepiej napisac, ze kochalas s ie bez zabazpieczenia?> :O

Gość kliszkala
poczekaj do miesiączki z tym testem a nawet ze dwa dni po niej wcześniej nie ma sensu się nakręcać. Ja bym się nie sugerowała tymi swędzeniami, ja ostatnio od 2 cykli mam taki objaw i też się zastanawiałam i skończyło sie miesiączką. Też czytałam że to często pojawia sie w ciąży, to chyba działanie progesteronu, u mnie jedyne co mi przychodzi do głowy co mogło to spowodować to zmiana diety.