Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

nowa rozrywka... zamiast poznawać obcokrajowe ciacha

Polecane posty

naśmiewam sie z zagranicznych loch :classic_cool: a także polskich...polskie kobiety wcale nie są najpiekniejsze :O

Gość PALEKRAKIZIOŁO
może nie są najpiękniejsze ale kur­wy z nich to pierwsza kategoria w europie i azji!

tylko? A CO Z afryką? tam to dają w pierwszej kolejności i czują się jak księżniczki mogąc poskakać na egipskim/tureckim drązku :o

Oczywiście, że Polki nie są najpiękniejsze - żadne odkrycie. Azjatki są najpiękniejsze :D

Gość PALEKRAKIZIOŁO
afra też

Znaczy - nit Cie jeszcze nie wylizał? :classic_cool:

a wg mnie odkrycie bo byłam pewna, że jednak Polki sa najlepsze...azjatki? daj spokoj....jedna wyretuszowana na 300 może ujdzie, ale tak to małe żólte... ostatnio nawet otyłe spotykam :o latynoski grube biodrzaste z wąsami niskie jak buda dla jamnika afrykanki są bardziej męskie od polskich facetów to może Amerykanki?

chociaż miewam fantazje erotyczne,że jestem facetem z wielką knagą (24 cm :classic_cool:) i posuwam drobną azjatke i ona tak jęczy i błaga o litość...ah :D nie zgłebiajmy tak tematu mego dziewictfa :classic_cool: :O

Gość Nicolka.....
Pani Czkawka gdzie ty kurwa w afryce turkow i egipcjaninow widzialas... ????

Też miałem taką fantazję... Migdałki jej od tyłu smyrałem :P A później się obudziłem, spojrzałem pod kołdrę i pomyślałem, że czas na seppuku....

nicolka nie podniecaj sie tak, nie znam waszej strefy działań dupodajnych, ale w Polsce też dajecie każdemu który ma lekko ciemniejsza skóre

"Strefa działań dupodajnych" :D:D:D:D Skizto, Ty się nie oburzaj, tylko weź poprawkę na fakt, że sobota się zbliża, a to oznacza zaniżone stężenie krwi w alkoholu...

Gość Nicolka.....
Ja tam tez "sfery dzialan dupodajnych" nie znam ale za to geografje jeszcze troszke pamietam... Nie podniecam sie pustakami...

seks, alkohol :( demoralizacja mlodzieży :( Lomu,a jak tam twoja lejdi z kina?

Skizto - chłopa Ci brak :P Jak moja lejdi? Mieliśmy się dziś spotkać, ale mi się nie chciało, więc siedzę w domu :P

nie brak mi chłopa! Ja po prostu porządna, grzeczna dziewczyna jestem! Ładnie ja w piątek olałeś... u mnie miałbyś -50 punktów do obecnie uzbieranych

Nie olałem jej. Umawialiśmy się na weekend, bo cały tydzień nie mam mnie w domu. Weekend trwa do nie dzieli, więc jutro się z nią umówię. Dziś miałem ochotę odpocząć w domu. A za co mam inne minusowe punkty u Ciebie? 😭

No dobra - może trochę olałem. Ale ona o tym nie wie :P

z tymi punktami to wiesz :D:D tak se zmyśliłam :D:D ale mi sie chce spac

Ale umawialiśmy się na weekend, wstępnie piątek. Mam się odezwać, jak będę miał czas i ochotę się spotkać - zadzwonię jutro. Dzis za cholerę nie miałem ochoty się nigdzie szwędać.

a ja miałam wielką ochote gdzieś iść :( ale przyjaciółka jedna na diecie ledwo żyje, druga sisterki pilnowała, a mój romeo ma mnie w dupie. LOL.

Skizto - nie mam Cię w dupie. Przecież napisałem, że zadzwonię jutro :P

kurfa a mi włosy opadły :( skizto nie przejmuj sie, najlepsza socjalizacja jest i tak na kafe:classic_cool: ewentualnie film mozna obejrzec

a tam mnie tu już tyle jest, ze ho ho :D:D Nie ma ludzi których lubie to chrzanie.