Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haephestin protein

Po 6 latach studiow na wydziale lekarskim robie na kasie w biedronce na pks we w

Polecane posty

Gość haephestin protein

wroclawiu. Niech mi tylko jakas gnida powie ze mam glosowac na po albo popierac ich bo oni prowadza do niezbednych przemian reform itp to wezme takiego gnoja i go za jajca powiesze na pierwszej lepszej latarni

"na wydziale lekarskim"- czyli medycyny nie skończyłeś zapewne tylko jakieś zdrowie publiczne czy inne nie wiadomo co prawda?

Gość haephestin protein
wydzial lekarski to wydzial lekarski a nie zdrowia publicznego kretynie. Jestem po kierunku lekarskim, 2 lata temu skonczylem medyczna i od pol roku siedze na kasie w biedronce bo nie ma gdzie pracowac, gdzie zrobic stazu kapujesz>?

Gość avp2
od dawna mowilem ze to przereklamowane gowno. Ten kierunek byl dobry za komuny, teraz 90 % ludzi po nim odwala chalture po przychodniach a moze z 10 % procent przytula caly chajs. Ci ktorzy nie byli wybitnymi studentami, a dobrze chlali z odpowiednimi ludzmi.

to ty jesteś cipa jakich mało że po takich studiach nie masz pracy. lekarzy debilu w Polsce brakuje i jakbyś się znal na tym co robisz to byś zaraz znalazł pracę. Kolejny który nie potrafi sam się zająć swoim życiem tylko zwala wszystko na rządzących . Może cię jeszcze do pracy powinni za rączkę prowadzić? 🖐️

pewnie nie jestes z klanu lekarskiego i w tym problem moze?

Gość haephestin protein
buehehehe brakuje lekarzy naprawde wiezysz w ta medialna scieme? :) zapraszam do dzialu absolwentow albo wspolpracy ze szptalami na am we wroclawiu zobaczysz jak brakuje. :) Ludzie za darmo godza sie staz odwalac bo jest tyle ludzi bez pracy u nas po tym kierunku. Kolezanka starsza o 3 lata od 2 lat na bezrobociu suedzi bo ma taka mozliwosc ze ja ojciec urzymuje i dodatkowo woli z up dostac zasilek niz w markecie pracowac.

Gość haephestin protein
No nie jestem, ale w moim polozeniu jest mnostwo ludzi, znajomych i maja podobny problem.

z "klanu"? Ale buraki :D wszędzie waszym zdaniem można się dostać tylko po znajomości, inaczej wam to psuje cały obraz rzeczywistości no nie? Bo jak to tak może być że ciężką nauką i pracą się czegoś można dorobić? Nieeee, zawsze trzeba ukraść albo mieć znajomych co pomogli :o

bo starzy wyzeracze nie dopuszczaja mlodych .Sami chlapia cala smietanke . Mlody dla nich to konkurencja i mniej w kasie.Dlatego tak jest ze stazami i miejscami pracy. Wspolczuje Wam mlodym .

Gość ech........................
Pierdolisz Do łodzi nie masz tak daleko. W łodzi szukają już rok pediatry i co nie ma. Tak więc pierdolisz standardowo

Gość haephestin protein
No wiesz nie jestem debilem mialem srednia 4,5 na dyplomie co uwazam za dobry wynik, odwalalem kola gastroenterologiczne, chirurgii naczyniowej i onkologiczne na hirszfelda nawet na dodatkowa derme chodzilem od 4 roku. Mialem w chuj punktow ects a i tak ledwo na erasmusa wywalczylem wyjazd do drezna, I co to mi dalo>? gowno

A doświadczenie jakieś ma??????????? Bo widzę że nie NAPIŁY SIĘ NAJADŁY TO WYPIERDALAĆ Że tak klasykiem pojadę. Jakby ci zależało to poszła byś na praktyki 30km od miejsca zamieszkania jak człowiek. Ale ty jesteś typową panienką z miasteczka co wszystko jest be. No to trudno nadajesz siętylko na kasę

Gość haephestin protein
do elene - dokladnie, jak masz szczescie to u nas na chalubinskiego chodzisz grzecznie 2 lata za prfesorkiem i odwalasz a niego robote zeby moc staz zrobic. za darmo.

Pierdolicie. 10 min szukania i na okulistyce lekarza szukają umiecie wy szukać oferty pracy chociaż ???????

talatajaca -tak tak .Nepotyzm jest wszedzie niestety . U mnie w miescie(40 tys mieszkancow Pl) na stanowisko do sklepu obuwniczego zglosilo sie 100 kandydatek .Tak jest brak miejsc pracy. Zero przemyslu , zero firm produkujacych cokolwiek. Jedynie Zaklady Drobiarskie, niemilosiernie zadluzone . . Reszta to banki , markety , ciucholandy .Na deptaku nowowybudowanym hula wiatr.Zreszta pod ten deptak zaciagnieto pozyczke, zastawiajac Wodociagi. Z Unii pieniedzy nie dostali, bo zle opracowano dokumenty . Szpital jeden, gdzie lekarze zarabiaja nawet po 60 tys / miesiecznie . Budzet szpitala rozwalaja pensje lekarskie. Teraz dostali po 1000 zl podwyzki, a pielgniarkom zabieraja dodatek za noce. Tak u mnie sytuacja sie przedstawia .

w kolejne 2 znalazłem lekarza rehabilitacji hirurga i dentystę Może choć specjalizację podasz?? A zreszta DUŻY CHÓJ CI W DUPE od dziś nie pomagam ludziom mi nikt nie pomaga. A żeby oferty pracy nie znaleść to trzeba być głupią dupą. A staż to powinnaś w czasie szkoły zrobić a jak nie to idziesz do pup i kazdy cie przyjmie

Gość a ja czytałam
że staż mają zlikwidować i lekarze od razu po studiach do pracy będą przyjmowani.

Gość haephestin protein
dla kogos kto ma wszystko pod dupe podstawione bo go starzy utrzymuja to wiadomo ze to smieszne, gorzej jak masz zyc na wlasny koszt, przestajesz sluchac tych medialnych rozdmuchanych bajek jak to niby jest dobrze a zaczynasz na serio isc i to wszystko zalatwiac dowiadywac sie jak to jest naprawde, szukac miejsca pracy itp to juz tak rozowo nie jest jak w tvn'ie

Ja pierdole jaka głupia cipa w pup we wrocławiu jest okulistyka I ty śmiesz pierdolić że pracy nie ma ????????? Nawet do pup sie nie zapisała pewnie ??

Gość haephestin protein
ty chyba masz marne pojecie o stazu lekarskim? To nie szkola zawodowa ze masz praktyki w sklepie zrobic. najpierw konczysz sudia zdajesz lekarski egz panstwowy a pozniej milion formalnosci i moze gdzies znajdziesz miejsce na stazu, w szpitalu.

KURWA DEBILO Na studiach robię staż potem robię praktyki z centrum kariery przy uczelni. Potem jak nie mam stażu to ide do urzędu pracy i wnoszę podanie na starz. Idę do jakiekogolwiek bądź szpitala czy mnie przyjmą na staż I przyjmą. Albo masz ofertę okulistyki idziesz do pup podpisujesz dokumenty i oni zrobią ci staż pod ciebie pod tą ofertę KURWA ŻEBY MNIE TAKĄ BABA W ŻYCIU NIE POKARAŁO TTAKĄ GŁUPIĄ TEMPĄ KURWĄ

talatajaca . za tego :- ale buraki , powinno Cie sie smagnac po tylku pasem . Co to za wychowanie ? Mama caly czas pozwalala Ci sie przy trzepaku wychowywac?

Eleene---> oczywiście całe miasto wie ile zarabiają ci lekarze bo się wszystkim chwalą. a może ploteczki po mieście troszkę treść przerosły? Po drugie - z całym szacunkiem do pracy pielęgniarek- ale ich jest dużo i łatwo je zastąpić. A specjalistów jest mało. tylko w Polsce wszyscy tak starają się gnoić lekarzy. Nie mówię że wszyscy są świetni bo nie, ale u nas to tak wygląda jakby nie mieli żadnej wiedzy tylko znajomości :o

No to co ci szkodzi mieć staż w szpitalu???????????? Za brudno???????????

Gość Eleni Erika
Boże jacy ludzie są tępi :classic_cool:.. To tak odnośnie wypowiedzi niektórych osób tutaj.. A autor ma sporo racji, moje koleżanka ma podobny problem..

Gość a ja czytałam
marne pojęcie to Ty masz o tym co się wokół Ciebie dzieje skoro nie słyszałaś, ze staże mają zlikwidować.