Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haephestin protein

Po 6 latach studiow na wydziale lekarskim robie na kasie w biedronce na pks we w

Polecane posty

Gość ale kultura tu
ja cie krece .nikola a Ty interpunkcje powinnas najpierw u siebie poprawiac w zadaniu chyba ??????????????????????jak juz tak tu poprawiasz wszystkich rynsztokowa kobieto.

Gość elene to idiotka która pisze w
orencz kiedy jej coś nie pasi :D

Gość jjjjammmmm
Mam znajomego lekarza który wybudował ośrodek zdrowia i naprawdę żalił się,że nie może znaleźć lekarzy do pracy. Młodzi nie chcieli bo kasa jaką proponował była według niego za mała. Powiedział,że na początku swojej pracy mógł tylko pomarzyć o takich zarobkach,chciał nawet wyjechać bo miał propozycje. Fakt,że ceny życia są też inne ale trzeba od czegoś zacząć. Nie każdy lekarz na starcie zarabia minimum 22 tysiące :-/ jak to jest w przypadku starych wyjadaczy. Trochę minęłam się z problemem stażu autora ale tak tylko chciałam wtrącić.

Gość jjjjammmmm
*według nich

Ja pierdolę :o co za tępe towarzystwo :o Nic dziwnego, że w tym kraju jest taki burdel. W końcu mamy takich "mądrych, oczytanych i kulturalnych" ludzi :D Autorze trzymaj się i szukaj roboty gdzieś dalej od domu, może będzie łatwiej :)

Gość Imaginalus
Mam prośbę do Autora wątku Wybieram się na studia medyczne i chętnie bym z Tobą porozmawiała, może wymienimy się jakimś kontaktem ?