Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka123456789

boje się wyprowadzić z domu!

Polecane posty

Gość studentka123456789

mam problem planuje pójśc na studia dzienne do wrocławia lecz boje sie ze rodziny i rodziców ponieważ wrocław jest dośc daleko okolo 3,5 godz drogi i wiadomo mieszkam na wsi jestem jedynaczka i powszechna opinia ze nie powinnam zostawiac rodziców ale to sa moje marzenia a ja nie widze siebie na wsi i po studiach chciałabym zamieszkać we wrocławiu. co powinnam zrobić?

Gość studentka123456789
czy ktos mi doradzi///???:(

Gość asdagger
Jaki ty masz problem? Powinnaś żyć tak jak nakazuje ci powszechna opinia innych ludzi, a nie jakieś twoje chore marzenia! W ogóle co ty robisz w tym internecie, a kury policzone? Krowy wydojone?

Gość studentka123456789
Dzieki za rade. nie ma jak to serdecznośc w sieci.

Gość berbblaa
Nie masz obowiazku zostawac przy rodzicach do konca zycia! To twoje zycie i masz je przezyc tak jak ty chcesz. Rodzice powinni cie wspierac w twoich marzeniach a nie powodowac u ciebie wyrzuty sumienia.

Dziewczyno, nad czym ty się zastanawiasz? To twoje życie i masz je przeżyć tak jak ty chcesz. Pod warunkiem że rodzice nie są starzy czy schorowani , poradzą sobie bez ciebie i ich na to stać to studiuj :) Jeżeli któryś z tych pkt odpada, to zastanów się może nad zaocznymi? A co do strachu przed opuszczeniem domu- nie ma czego, nie taki diabeł straszny... ;)

Gość studentka123456789
bardzo dziekuje za rady tez jestem takiego zdania. dla rodzoców chyba najwazniejsze powinno byc moje szczescie tylko boje sie ze mogą tego nie zrozumiec:(

Gość fjbfukrbgr
zdecydowanie Twoje szczęscie się liczy:)