Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wataro joke

Zaproszenie od nieznajomej

Polecane posty

Gość Wataro joke

Już drugi raz dostałem zaproszenie na FB od dziewczyny której nigdy nie widziałem na oczy. Łączy nas tylko jakiś dalszy znajomy. Pytam się ich czy się znamy to odpowiadają że nie. Czego te laski ode mnie oczekują?

Gość Wataro joke
Może jakaś kobieta powiedzieć czym kieruje się dziewczyna wysyłając zaproszenie do nieznajomego? Co jak co ale FB to raczej nie jest portal randkowy więc o co chodzi?

Gość sadsad
musisz byc przystojny :)

Gość Wataro joke
Myślicie, że oczekują ode mnie stosunku płciowego? Wśród fotek mam zdjęcie mojego penisa we wzwodzie, więc może się połakomiły na moje 10 cm.? Jak myślicie?

Gość Wataro joke
sadsad boję się, że Ty mnie też zaprosisz.:(

Gość Wataro joke
Lepiej żeby nie pisały, mam obrzydzenie do dziewczyn, bleee, fuuuj, tfu tfu.:o

Gość sadsad
haha wlasnie mialam pisac zebys wrzucil linka to wysle ci zaproszenie :) :) pewnie jej wpadles w oko albo kolekcjonuje znajomych bo i tacy sie zdarzaja

Gość Wataro joke
Nie będę podawał linka, bo wszystkie kafaterianki z Jennifer, Noxą i Carrie rzucą się na mnie i zgwałcą przez facebooka.:o Ale znajdź mnie po imieniu i nazwisku: Teofil Pedofil z Pcimia Dolnego.:D

Gość Wataro joke
Jestem pinkny jak noc listopadowa. :classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool:

Gość sadsad
zaproszenie wyslane ! pozdro

Gość Wataro joke
Ok, ale obiecaj, że nie zgwałcisz, jestem jeszcze bardzo młody i niedoświadczony - mam 30 lat i jestem prawiczkiem.😭

Gość Wataro joke
Krwawa Wilczyca hahahahaha :D

Bez jaj z tymi podszywami. Że wam sie chce? Trzeba naprawdę już być na dnie żeby robić takie rzeczy. A co do tematu to raczej żadna z nich nie kolekcjonowała znajomych i oprócz wpólnego znajomego nic nas nie łączy, nie byliśmy na bierzmowaniu itp

Owszem jestem przystojny ale jest wielu przystojnych a nie słyszałem żeby ktoś obcy wysyłał im zaproszenia.

Gość hahahahahhahahahah dobre
Już prędzej ty jesteś na dnie niż te podszywy.Nie one zadają takie durnowate pytania o 4 nad ranem. Jakbyś był przystojny to nie szukałbyś odpowiedzi na babskim forum z samego rana, więc...żałosne. :D

Wybacz, ale większych problemów nie masz? Olej je, umów się, flirtuj, przeleć, generalnie rób co chcesz...czy cierpisz na jakąś niemożność podejmowania samodzielnych decyzji?

Jak wejde tu raz na dzień to wystarczy a czy to będzie 4 rano czy 12 popołudniu nie ma żadnego znaczenia. Jakie forum takie pytanie. A Ty tu siedzisz 24 na dobe i widocznie to Twój jedyny cel w życiu, bo już więcej nic nie osiągniesz. Albo gimbus albo choroba psychiczna, a może coś się nie powiodło w życiu. Nie wiem co ale normalne to to niejest. Po prostu dno

O całej tej patologii na kafeterii mógłbym napisać pracę licencjacką. Tytuł mógłby brzmieć: Internet - ucieczka od zasranego życia na podstawie obserwacji zjebów z kafeterii.

Ojej, no proszę jak ty dużo o mnie wiesz. 24 na dobę, tak, tak.:D Licz się ze słowami, jak dla ciebie mogę być nawet bin ladenem, szczerze mówiąc twoje zdanie mam w głębokim poważaniu, złotko. ;) Bo nie ja siedzę na babskim forum, nie mogąc spać w nocy i zastanawiając się dlaczego taka czy inna laska zaprasza mnie na FCB. Rzeczywiście, straszny masz problem. Straszny. Serdecznie współczuję, że jesteś na tyle niedorozwinięty, by z byle gównem lecieć na kafe i się radzić. I kto tu jest przegrańcem losu? I ty mnie śmiesz nazywać dnem? Zabawne jakie to ludzie mają sposoby na dowartościowanie się.:P '' O całej tej patologii na kafeterii mógłbym napisać pracę licencjacką. Tytuł mógłby brzmieć: Internet - ucieczka od zasranego życia na podstawie obserwacji zj**ów z kafeterii. '' Napiszesz o sobie i wystarczy, więcej zjebów nie potrzeba, wyrabiasz normę innym. ;)

Bez obaw Wilczyca, nie ja się tu napinam. Jak widać kto inny ma tutaj ogromne mniemanie o sobie, więc o niego radzę się martwić. I o jego...kabelki :D

Znam to forum już długo i od czasu do czasu coś sobie tu przeczytam i napiszę ale w życiu mi nie przyszła myśl żeby się pod kogoś podszywać. Po prostu szkoda mi na to czasu i uważam że to dziecinne, w dodatku chamskie. Przypomina mi to typowe zachowania uczniów klas podstawowych.

Gdybyś nie zauważył - na poważnych tematach nikt się nie podszywa. Ta, a zakładanie tematu a'la Twój jest bardzo dojrzałe i nie zakrawa pod zachowanie uczniów szkoły podstawowej nic a nic, tak, tak. :D Ech...