Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość audrey1991

on zrobil sobie ze mna totalne jaja szok!

Polecane posty

Gość audrey1991

spotykamy sie od 3 miesiecy, poszedl z kolegami do kina, ja z kolezankami na impreze mimo to ze bylam z kolezankami pisalam co u mnie w jakim klubie jestem on po kinie tez poszedl z kumplami na miasto, zadzownilam do niego nie odbieral i tak kilka razy wkoncu spotkalam go podpitego w klubie on mowi ze nie slyszal telefonu, ale ja ze wzgledu ze go szanuje bedac w klubie zyrkalam na telefon kilka razy patrzac czy moze sie nie dobijal a on nic jakbym nie istniala, za chwile jakos sie dogadalismy po pol godziny, zniknal z klubu gdzie bylismy razem i poszedl do innego napisal mi ze zaraz wroci, do tej pory probowalam sie dodzwonic a on nie odbieral napisal tylko sms ze jest w innym klubie.. no kurde ja nie rozumiem, gdy on do mnie dzwoni, ja odbieram zawsze, lub za chwile olddzwaniam a on potrafil mnie odrzucac gdy dzwonilam nie rozumiem??

Gość sadsad
a nie wolalabys zeby to on sie martwil gdzie jestes i czy nikt cie nie podrywa? to nastepnym razem nie odpisuj i nie dzwon pierwsza a doczekasz sie zainteresowania facet to facet i jeszcze nie bylo takiego ktorego zdobyto wlazeniem w doope