Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój może TYLKO 1 raz

Ile stosunków pod rząd może mieć facet ?

Polecane posty

Czy dużo facetów może po 1 orgazmie własnym od razu np 3-5 minut przerwy drugi raz??? Mój nie może, mówi,że musi "odpocząć" np pół godziny, nie ma opcji by po tym swoim wytrysku zaraz znowu mógł. Jak jest u innych facetów?

Gość mariiika
Ciesz się ze po pół godziny;p Mój były nie mogł po 1 razie przez 8 godzin;/;/;/ Teraz ten może chwila przerwy 5-10 minut i dalej.

Gość rshbgery
moj mogl od razu po orgazmie, ma neiwyczerpane poklady energii. W dodatku jeden raz mzoe trwac godzine albo i wiecej:P

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
ze ci się ta picz nie zapali:D

Gość sfdfds
To logiczne ze nie moze od razu . W jadrach nie ma spermy po 1 razie i musi troche odczekac zeby mogl na nowo tryskac.Sperma musi sie wyprodukowac.. Jesli facet nie ma spermy to nie mmoze miec erekcji.

moj byly potrafil sie kochac cala noc, nie dochodzac ale czasami pol godziny stosunku i dochodzil, zalezalo jaki mial dzien.

Gość ptasiek nastroszony
koledzy mi mówili , że oni to mogą ze 20 razy. w tą i w tamtą bo ja to jeszcze nie znam swoich możliwosci nigdy nie miałem Kobity

Gość sfdfds
moj byly potrafil sie kochac cala noc kazdy tak potrafi jak nie wytrysnie i sie powstrzymuje . .Erekcja nie opadnie dopki członek nie wytrysnie . W ten sposob mozna oszukiwac oraganizmi uprawiac seks nawet 6 godzin .

Jak nie ma wytrysku to może dłużej, wiadomo. Ale ja mam na mysli sytuację,że doszło do wytysku i on już nie może, musi "odczekać" te pól godziny, a w takim czasie to ochota mi już mija...

Gość 18cm turbo
Ja tego problemu nie mam. Nie odczuwam również bólu kiedy moja panna pieści mnie oralnie. Pierwszy stosunem trwa max 15 minut spuszczam jej się na twarz plecy bądź brzuch daje jej do dzioba i znowu wkładam w piczke. Drugi trwa już 20 min +, spuszczam się i znowu mogę działać.

Gość gość
z obserwacji wiem, że to zależy od wieku... stopnia podniecenia.. i np ile sie znacie i ile ze soba jestescie. wiadomo, ze jak pierwszy raz uprawiacie seks, to facet jest mega podniecony, ze prawdopodobnie szybko sie spusci, ale doslownie za chwile bedzie mogl znowu. wraz ze stazem zwiazku spada ta ekscytacja nowością i facet juz tak bardzo nie jest podjarany swoją kobietą. wręcz juz się oswoił z jej nagością i syt wraca jakby do normy... czyli bedzie mogl dluzej, ale bedzie potrzebowal wiecej czasu na odpoczynek. x wiek tez odgrywa wazna role. taki 20to paro latek bedzie szybciej dochodzil ale bedzie mogl raz za razem... pan po 30 i 40.. bedzie mogl zdecydowanie dluzej, ale po orgazmie juz bedzie potrzebowal wiecej czasu na odpoczynek.

Gość gość
rekord mojego męża- 3 razy, z dojściami. Generalnie po dojściu nie opada od razu do flaka tylko jest jeszcze sztywny tak na 85% więc kwestia 2 minut pracy nad nim i znowu może ruszać do boju :)

Gość echosonda102
kazdemu facetowi po wytrysku musi zwiotczeć, poza tym czuja tam ból i dlatego przestają się poruszać po orgazmie-wytrysku, muszą odpocząc kilkanaście minut żeby móc znowu, poza tym długotrwały wzwód jest bardzo bolesny - ciała jamiste długo napeczniałe powoduja ten ból, facet musi się rozlużnić