Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chupachups

pomocyyy

Polecane posty

Od paru dni męczą mnie dziwne zawroty głowy (szczególnie rano gdy jeszcze leże i dziwnie mnie podbrzusze boli ) i do tego mnie mdli :( Nie wiem co jest grace :/ Czy któraś z Was miała coś takiego podobnego.?! :/

Gość my ding ding dong
może ciąża

doooobrze. ale ostatnio wgl apetytu nie mam :/ normalnie miałam objawy jak do @ ale nie dostałam jedynie małe plamienia ;/

ja to tylko raz okresu nie dostałam, gdy przesadziłam z głodówką i ogólnie z odchudzaniem. osoby z niedowagą albo otyłością mają takie problemy. ja mam niedowagę

Gość my ding ding dong
jesli w zeszłym miesiącu nie miałaś okresu a teraz od rana cię mdli to mi to na prawdę na ciąże wygląda

Gość andzela tabasko
a ciaze wykluczylas?

Gość my ding ding dong
najlepiej zrób kilka testów, albo badanie krwi żeby szybko wykluczyć tę opcję z całą pewnością i szukać innych przyczyn

Gość my ding ding dong
gin i tak cię wyśle na badanie krwi więc, zamiast do gina skocz do kliniki i na drugi dzień będziesz miała wynik

na pewno tak zrobię. A jak sama od siebie pojde do tej klinika to się coś płaci ?

Gość andzela tabasko
ja placilam pare lat temu, 50zl? nie pamietam dokladnie

Gość my ding ding dong
chyba zawsze za takie badania trzeba płacić... byłam z rok temu, nie pamiętam ile płaciłam ale nie była to jakaś wysoka kwota

Gość my ding ding dong
ja na pewno płaciłam dużo mniej niż 50 pewnie coś koło 15-20 wiem, że to badanie zalicza się w klinikach do 'badań płatnych' więc nie wiem czy skierowanie coś zmienia, ale ja ogólne wystrzegam się lekarzy więc nie do końca się znam ;)

Gość my ding ding dong
ale powiem ci, że to 20 zł to żadna cena za to żeby mieć pewność swoją droga zwykłe testy ciążowe zjedzą też parędziesiąt złotych jeśli zrobisz kilka a pewności i tak mieć nie będziesz

Gość sama sobie napytałaś biedy
masz zaburzenia hormonalne przez tą głodówkę, stąd zatrzymanie miesiączki mdłośći i zawroty głowy to może być anemia lub problemy z elektrolitami w efekcie wydasz kasę na leczenie hormonalne, suplementy warto byo się ochudzać ? no i najważniejsze takie zatrzymania miesiaczki i leczenie hormonalne mogą mieć potem wpływ na Twoją płodność w przyszłości chyba chcesz mieć kiedyś dzieci ?

Gość andzela tabasko
wlasnie chcialam napsiac, ze nie wiem dokladnie, czy za te badanie i tak placic trzeba. musisz sie dowiedziec, w necie poszukaj. poza tym ja nie pamietam ile placilam, moze 25zl? za chiny ludowe nie moge sobie przypomniec:)

Przecież pisałam, że się dobrze odżywiam.! :/ Nie jestem z tych ''anemicznym '' osób które się odchudzają.! A i zapomniałam dodać, że 2 msc temu odłożyłam tabl. anty.