Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na sto lat ka k a a. !.

Czy wysoka dziewczyna może ubrać buty na obcasie?

Polecane posty

Mam 19lat. 168cm wzrostu i bardzo szczupłe nogi.. :( czy mogę ubrać buty na obcasie 5cm?

Gość 32e3124424234224
Może założyć, ubrać możesz choinkę. Poza tym nie jesteś wysoka.

:) a czy nie będzie wyglądało to śmiesznie?przy takich chudych nogach..

Gość 32e3124424234224
Lepsze chude niżgrube Wstaw foto

No nie wiem czy lepsze.. Wolę nie wstawiac swoich zdjęć do internetu

Wysoka to troche za duzo powiedziane :-P. I oczywiscie, ze mozesz szczuple nogi to zaleta, obcasy dodatkowo to podkresla

Gość Prosa kosa
W czym masz Kobieto, problem? Ja mam 175 i zakładam wysokie obcasy w ktorych mam 182cm :)

Gość no gratuluje autorko
od kiedy wzrost 168 cm jest wysoki :D

Nie wiem od kiedy ale wszyscy mi tak mówią że jestem za wysoka :( a jak założe buty na obcasie to już w ogóle:(

Dodam że przy tym wzroscie waże tylko 52kg:(

Gość soooo
ja jak poprzedniczka 175 i obcasy 10 cm czasami nosze. A mój narzeczony mojego wzrostu a myślisz że się przejmujemy. Mi z tym dobrze bo czuję się bardziej sexy a on nie narzeka. Mam koleżankę która ma 180 i ubiera obcasy i to też wysokie 10 cm i więcej i myślisz ze się się przejmuje że połowa chłopaków niższa od niej. To tylko twoja sprawa jak się z tym czujesz, jeśli dobrze to noś, jeśli źle to nie noś. Nie uzależniaj się od nikogo. Zresztą jaki to wzrost mniej niż 170 dla dziewczyny ?? Wysoka to Ty nie jesteś no chyba że porównujesz się rówieśników co jeszcze rosną. Ja zawsze byłam w klasie najwyższa, ale no studiach to już się nie wyróżniałam szczególnie.

Gość nosem w kałuże
a w co chcesz jej ubrać? bo jak w spodnie to nie możesz, ale jak np w kapelusz to już prędzej :)

Gość soooo
Masz tyle lat żeby myśleć samodzielnie i zawalczyć o sowją samoocenę! Nie przejmuj się znajomymi, Mi w liceum też jak chodziłam w obcasach co mówili że wysoka jestem i że za elegancko. A ja się dobrze czułam i mnie to tam nie przeszkadzało jak ktoś chce w trampkach chodzić to niech chodzi jak w koturnach to jego sprawa. Trochę nonkonformizmu naszej młodzieży by się przydało. A tak to wszyscy na jedno kopyto jak klony wyglądają. Ubieraj obcasy jak chcesz i nie przejmuj się co mówią może Ci zazdroszczą bo wyglądasz lepiej od nich....

Chodziło mi że chce założyć oczywiście na nogi. A co do tego czy dobrze się czuje w takich butach, to oczywiście że tak o wiele lepiej niż w płaskich. Ale często słyszę od znajomych i rodziny że jestem za wysoka:( prawie wszyscy tak mówią

Czy zazdroszczą to raczej wydaje mi się, że nie.. Bo nie ma czego. Ale postaram się tym nie przejmować..