Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rowannnna

sklepy z ekskluzywnymi mebelkami dla dzieci - proszę o podpowiedź

Polecane posty

Gość rowannnna

urządzam pokoik dla dzwójki dzieci, na razie będa miały wspólny, pokój jest spory i chciałam jakoś fajnie go urządzić, planuję by miały wspólny pokój dopóki starsze nie pójdzie do szkoły, wiec kilka lat będą miały te meble, to chłopiec i dziewczynka, chciałabym by pokój był ich królestwem, w którym uwielbiają spędzac czas, szukałam w podobnych tematach jakichś fajnych adresów do stron ze sklepami, ale niestety nie za bardzo mi się podobają. poproszę o jakieś sprawdzone namiary na sklepy z lepszymi mebelkami, cena nie gra roli, nie chcę tandety i taniochy, bo co z tego jak oszczedze, a po roku te meble pójdą do śmieci...dziękuję z góry:)

Gość pompidur
mamuski na kafe nic ci nie podpowiedza bo dla nich szczyt ekskluzywnosci to meble z ikei i black red white, a najczesciej kupuja a allegro w lidlu, biedronce i pobliskich szmateksach

Gość ja ci polecam udac się
do stolarza. Poszukaj na necie fajnie urządzonych pokoikó dzieciecych, takich któe ci się podobają a potem wydrukuj i idź do dobrego stolarza. Stworzysz na prawde fajny i oryginalny pokoik. Myślę, ze takie oryginalne meble będzie ciezko dostać gdzieś już gotowe bo u nas zazwyczaj wszystko na jedno kopyto jest robione, ale w ten sposób jaki Ci poleciłam mozesz stworzyć na prawde niesamowity pokój, zwlaszcza jesli pieniadze nie grają tak wielkiej roli i budżet jest spory.

Gość oł noł
pompidur skoro jestes taka ę i ą i ekskluzywna, to pomoz autorce