Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość SoMuchILoveYou

Zakochana w muzułmaninie..

Polecane posty

Gość SoMuchILoveYou

Witam Wszystkich:). Zacznę od tego, iż zakochałam się w muzułmaninie.. Ostatnio zamieściłam o tym temat ale mniejsza o to. Poznałam go przez siostrę na facebooku , zaprosił mnie i napisał pierwszy, ciągnęło się to tak od jakichś 5 miesięcy do wczoraj .. ;/ Otóż, ciągle mi pisał , że jest we mnie zakochany, że mnie kocha .. pf , że też dałam się nabrać!!! Dużo osób mnie ostrzegało , że ta jego religia to nie jest zwykła religia bo przekłada się na prawo , życie codzienne itd. Mieszka on w Belgii , w kraju bardziej cywilizowanym niż kraje w których jego religia jest ''drastyczna?'' .. Jak z nim pisałam, wydawał się przyzwoity.. pozory. Jestem ładną, szczupłą blondynką .. Nie schlebiam sobie, tylko pisze dlaczego według mnie on się mną zainteresował, w jego otoczeniu (źródło- moja siostra) nie ma blondynek. Siostra sama też jest blondynką i naprawdę wszyscy tam za nią się uganiają. Mój problem dotyczy tego, że ON usunął mnie z facebooka dlatego, iż nie chciałam mu dać swojego skype. . Wierzycie w to?:) Po prostu szok! 'przyznam się , że noszę od kilku tygodni aparat ortodontyczny i jeszcze mi się w miarę nie wyprostowały zęby dlatego nie chciałam z nim rozmawiać. Zależało mi na nim i z tego co pisał mu na mnie też, dlatego nie chciałam żeby widział moje zęby.. Na wakacjach mam zamiar pojechać do siostry , w planach miałam także się z nim spotkać .. Pisze także z JEGO bratem , moja siostra czasami się z nim spotyka, więc pewnie jak powie mu, że jestem to ze mną także będzie chciał się zobaczyć, powie to dla NIEGO i on przyjdzie udając , że wszystko jest w porządku . To nie jest normalne żeby z dnia na dzień usuwał mnie ze znajomych(pewnie i ze swojego życia) z takego błahego powodu. Napisałam mu, że nie rozmawiam przez skype i dodałam sorry (piszemy w jęz. angielskim) a on odpisal'' ok, bye'' i usunął mnie . Najgorsze jest to , że zawrócił mi w głowie i jak pojade do siostry i go zobaczę to nie będę mogła o nim zapomnieć, z drugiej strony nie chcę o nim zapomnieć ale bądź co bądź zachował się jak szczeniak. Teraz mam nauczkę ale zapomnieć nie dam rady.. Co mam robić? Zależy mi na nim ale pewnie co usłysze , to to iż jestem głuupia, w sumie mogłam to przewidzieć.. Mój temat traktujcie także ''ku przestrodze'' , żeby nie zakochiwać się w chłopaku przez facebook i tym bardziej nie wierzyć w jego słodkie teksty.. Nie wierzę w to , że to piszę .. Z góry dziękuję za przeczytanie tekstu i ewentualnie Wasze rady, komentarze itd. Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować