Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Helleohia_yusuczi

Córka to tragedia dla mężczyzny

Polecane posty

ja nie wiem po co takie idiotki wogóle żyją ,zróbcie światu przysługę i połóżcie swoje durne łby na szyny plisssssssssssss :P

Gość tak trzymaj młoda, będzie
jaka tragedia, dla araba to szczęście i kasiora, sprzeda taką bogatemu arabusowi z Emiratów i ma kasiorkę i moze zruchać babę by kolejna córkę mu urodziłaa i targ ze suką, na sprzedaż

Gość śpioszek pierdzioszek
ROZMNAŻAJĄ SIĘ JUŻ TYLKO GŁUPCY NAJWIĘKSI W XXI WIEKU!

Gość lubię takie obrazki
ty autorko,czy twoj ojciec tez byl rozczarownay tobą? mój mąż był wniebowzięty narodzinami córeczki i do dzis jest jego ukochaną corcią ze wzajemnością patrzę na nich i podziwiam,wiem,mąż kocha mnie i kocha nasze dziecko tez bylam zakochana w swoim ojcu,był cudownym tatusiem

Gość hanikkii
ale rkazda kultura glosi ze kobieta to cos gorszego od faceta i stąd takie postawy, ja nie wierze ze ojciec moze kochac córke

Gość Imć
Może i wolą, ale człowiek uczy się całe życie. Ci synowie zawsze potem są za matką.. :P A córeczki są córeczkami tatusia. Poza tym dziecko córki zawsze należy do rodziny, a nie wiadomo kogo będzie wychowywał syn. Córki są też lepsze dla społeczeństwa, w razie wojny ma się wiele istot produkujących dzieci. :)

Ja mam syna i córkę i muszę przyznać, że mój mąż uwielbia córkę, rozpieszcza ją na maksa. Momentami myślę, że kocha ją bardziej od syna;)

Gość lubię takie obrazki
pamietaj,ze syn zawsze trzyma stronę matki ,a córka ojca relacja mojego męża z córką mnie nie dziwi ani trochę,przerobilam to wczesniej i teraz i dlatego nie jestem zazdrosna o ich realację, choćbym nie wiem jakie miala uwagi pod adresem jej ojca,córcia zawsze wytłumaczy ojca ja tez taka bylam,dziwię,sie ,,,ze moja mama mnie nie znienawidzila nie,bo ojciec mamę kochał i szanował i tego uczył nas,szczególnie moich braci,oni tez tak traktują swoje żony i córeczki-moje bratanice