Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja rodzina i jaaaaaaaaaa

mam 23 lata a moj mezczyzna 20 lat starszy jest i moja rodzina

Polecane posty

tego nie akceptuje juz nie wiem jak z nimi rozmawiac nie wiem, nie mam sily, nie chce sie z nikim klocic

Gość dzieki za odp
stary pryj..pomysl,ze za 20 lat on moze juz nie zyc z dzym prawdopodobienstwem

nie dogadasz się z rodziną w żaden sposób, uległaś zatruciu starymi jajami i bełkoczesz tak, że nie rozumieją co do nich mówisz.

bmblondyn ale burak z ciebie :0 jak wyjaśnić mamie ze wszystko jest ok i on jest ok ?

bylo tu już kilka takich dziewczyn, które sobie wzięły starych dziadów, a potem sie wyżalały na forum ze swojej głupoty za 5 lat bedziesz miała dosyc bo on będzie starym zrzędzącym zgredem co mu nie dygnie, a ty wciąż młodą laską z potrzebami zostaw go, bo to nie ma sensu, rodzina ma racje

Rozumię Cię:) Nasi rodzice nie zawsze będą akceptować naszych decyzji ale to źle że nie umieją z Tobą rozmiawiać! Kiedyś mogą tego żalować ... to Twoje życie jesteś dorosła rób tylko to co serce Ci mówi, ale z innego punktu widzenia to patrz na to tak ze jak bedziesz miała 30 to on 53 przed Tobą całe życie a np w łóżku już nie bardzo taki smakuje... hmnn ale wiem co to znaczy kochać. Obecnie jestem z czarnoskurym mężczyzną matka to nie mal się mnie wydziedzicza, ojciec spoko odwiedza nas bardzo lubi Mouhameta, ale ja moja droga jestem najszczęśliwasza na świecie i pragnę dziecka tylko z nim:)

wiem, ze chcieliby zebym mala jakiegos pieknego 25 latka, przystojnego, bogatego etc poza tym nie jest starym dziedkiem! ma 43 lata moim rodzicom glownie chodzi o to, ze jest rozwodnikiem z przeszloscia generalnie cale moje zycie im nie pasuje, a na dokladne zwiazalam sie ze starszym facetem dochodzi jeszcze wstyd przed ludzmi, jedyny plus to to ze nie mieszkam z nimi tylko 150 km od nich

burak?????? A powiedz mi który ojciec córki chce mieć zięcia starszego od siebie....buhahahahahaha

jakbys umial liczyc, to tylku w przypadku wybitnego pecha moj facet 0 20clat starszy moglby byc moim ojcem moj tata jest starszy od mojego faceta o 25, wiec spokojnie moglby byc ojcem mojego mezczyzny dupek, bo mozna napisac slowa krytyki po ludzku a nie w taki prostacki sposob i wwiem ze kazdy rodzic chce dobra dla dziecka, ale jest mi z nim dobrze kocham go i on mnie

a to zrozumiałe, kobiety które mają starych ojców, wybierają starych partnerów, zgodnie z zasadą, że ojciec jest pierwszym mężczyzną w życiu kobiety. W sumie jak chcesz by patrzeli na waszą parę jak na ojca z córka, to twoje życie, twoje łzy, a nam co do tego, chyba tylko tyle, żeby sobie jaja robic z takich kobiet, jak ty.

ale mnie nie obchodzi jak ty patrzysz, jak patrzy jakis inny przechodzien, to mam gleboko gdzies, mialam i bede miala zalezy mi tylko na dobrych relacjach z rodzina jestes wybitnym prostakiem blondyn, idac twoim tokiem myslenia bardzo stereotypowym powiedzialabym ze jak przystalo na wiejskiego chlopka blondyna, to pasuje ci ten buraczany styl pisania i myslenia nawet przez 5 min nie pomyslalam zeby sie martwic innymi ludzmi ktorzy sie gapią, pfyy

,,starych ojców,, jeju, gdzie ty sie uchowales mam miec mlodszego ojca :D

a weź przestań, mój syn ma 29 lat i 6-letnia córkę, czyli jest młodym ojcem w jej oczach, twój ojciec z tego co piszesz, musi byc dla ciebie od najmłodszych lat, panem posuniętym przez czas.

Gratluję Ci podjęcia takiej decyzji:) ! masz racje to Twoje życie! I widać jesteś szczęśliwa... a co do rodziców to martwią się o Ciebie może że Ciebie też tak zostawi... wiesz nie każdy umie podejść do tego bardziej psychologicznie porozmawaić z Tobą spokojnie, pewnie kierująnimi emocje

odpierdol sie od mojego ojca w ogole tobie wspolczuje ze jestes takim tepym burakiem, jakby moj facet byl takim ograniczonym facetem jak ty, zaraz bym go pogonila 29 lat i 6 letnia corka i wydaje ci sie ze tak pieknie po bozemu, po dawnemu 23 letni chlopiec zostaje ojcem, wybornie

lenka, tak wszystko to na emocjach moja mama noie rozumie i nie chce tego zaakceptowac kocham swoja rodzine, chce kiedys poznac ich wszystkich i wiem ze to nie wiek jest dla nich przeszkoda, tylko przeszlosc nie jest to pierwszy moj partner o takiej roznicy wiekowej wiec wiem ze moga to zaakceptowac chodzi glownie o rozwod i dzieci

jestem smarkatą nie znającą życia kobietą, i chcesz aby ci przytaknąć twojego wyboru, bo sama czujesz się niewyraźnie, mając tak bardzo dorosłego faceta. Doskonale, ciebie rozumiem, może ten facet zagwaratować ci to co się nazywa małą stabilizacją, a chłopak w twoim wieku to raczej gołodupiec bez niczego, mieszkania , samochodu. Moja teściowa, miała własnie takiego starszego o 20 lat faceta, i dopiero jak owdowiała, odżyła na nowo.

Gość jhgjkhl
Jesli ci na nim naprawde zalezy to postaw na swoim i koniec. Moj maz jest starszy ode mnie o 15 lat. Rodzice tez nie mieli wesolych min jak sie o nim dowiedzieli ale ja sie uparlam i jestesmy razem od 8 lat.Mamy syna i moj maz swietnie dogaduje sie z tesciami.

bmblondyn, nie baw sie w domorosloego psychologa, bos kiepski nawet w tym nie chce poklasku, nie chce niczyjego potwierdzenia na to ze robie dobrze nawet temat nie brzmi tak tylko jak rozmawiac z rodzina, jak im wyjasnic ze nie ma sie czym martwic czy napisalam albo gdziekolwiek pojawil sie jakis cien watpliwosci co do tego czy robie dobrze? nie. Nie doszukuj sie juz smiesznych znaczen, ukrytych zjawisk, bezsensu, albo dajesz konkretne rady albo milcz.

23 letni ojciec, a tak, i sam utrzymuje żonę i córkę, a ty co, pewnie byłaś kochanką, rozwaliłas rodzinę i chcesz zeby wszyscy srali z radości. Moda na sukces ci sie spodobała?????

zalezy mi na nim, oczywiscie absolutnie nie mam zamiaru tylko z tego powodu sie z nim rozstawac tylko zalezy mi na dobrych relacjiach z rodzina chce zeby bylo miedzy nami dobrze, zebysmy po prostu rozmawiali jak dawniej tyle

blondyn, masz nieodpowiedzialnego syna ktory poszedl w tango wpadl i teraz musi kombinowac odwal sie ode mnie, niczyjego zwiazku nie rozwalialm wyjdz z tego topicu wspolczuje twoim dzieciom, pewnie sa tak samo glupie jak ty dla uscislenia celowo tobie, ci, ty pisze z malej mimo iz posiadasz sie jak sadze w sedziwym wieku nie zaslugujesz na szacunek bo naprawde wali od ciebie takim matolizmem, ze az dziw jak przezyles tylu lat pozdrawiam i ciebie juz zegnam z tego topicu pa

Gość nie słuchaj tego zasranego
blondyna, przeciez to DDA, swir kompletny

jhg-- czyli po prostu czasu wiecej potrzebuja, chyba to bedzie najlepszy sposob zeby sie oswoili czekam dobrych rad tymczasem musze isc bede pozniej, pozdrawiam

jhg-- czyli po prostu czasu wiecej potrzebuja, chyba to bedzie najlepszy sposob zeby sie oswoili czekam dobrych rad tymczasem musze isc bede pozniej, pozdrawiam

Gość brzydkieeeeeeeeeeeee
pomyśl o jego sflaczałym zużytym , wymoczonym fiucie o 20 lat:O