Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proszeopomoc645

Kobieta - pisze sobie z nowo poznanym

Polecane posty

Gość Proszeopomoc645

Mam dylemat.. Ostatnio między mną i moja kobietą było trochę cicho.. Ja mam sporo pracy.. Ona jej szuka.. Poszła na rozmowę kwalifikacyjna i tam poznała jakiegoś kolesia.. Poprosił ją o numer gg a ona mu dała.. I mi pisała że więcej czasu dziś przegadała z obcym kolesiem niz ze mną.. Wkurzyłem się niesamowicie.. Lecz ona uważa że nic złego nie robi bo to tylko rozmowa.. I może to będzie jej kolega jak inni których sam osobiście znam.. Wie że jest w ze mną.. ALE! PRZECIEŻ JA ZNAM TAKICH FACETÓW! POCIESZA JAK TRZEBA! I WYRUCHAJĄ TEŻ! Nie uważam że zachowuje się wobec mnie fer.. Ona mów że mnie kocha i tylko sobie z nim gada.. I prosi mnie żebym się tym nie denerwował.. Ale to co.. Jak pójdzie na imprezę i z kimś jej się będzie dobrze bawiło to też da komuś numer i będą razem imprezować? Nie wiem czy ja mam rogi czy przesadzam.. Może kocham za mocno i nie potrafię na to spojrzeć Zdrowo.. Dlatego Proszę! Doradźcie mi coś...

Gość blumen222
a daj spokoj :O

Gość drenażysta
Poznaj sobie jakąś, a najlepiej dwie i pisz z nimi, a najlepiej się spotkaj, albo powiedz jest wprost "nie będę tolerował jak flirtujesz z jakimś gościem". Jak się nie zastosuje to rzuć ją, albo od razu ją prewencyjnie rzuć. To co ona robi to "czerwona flaga" dla Ciebie, możesz ją prewencyjnie rzucić to wtedy Twoja wartość w jej oczach wzrośnie. Jeśli nie wznowi kontaktu to Ty to zrób po trzech, czterech tygodniach - neutralnie i bez wyrażania jakiejś tęsknoty.

Gość drenażysta
I nigdy nie oceniaj kobiety po tym co mówi tylko jak się wobec Ciebie zachowuje. Jeśli czujesz, że coś jest na rzeczy to na 99,9% coś jest na rzeczy. Ufaj temu co odbierasz niewerbalnie bardziej niż słowom.

Gość Proszeopomoc645
coś w tym jest..

I mi pisała że więcej czasu dziś przegadała z obcym kolesiem niz ze mną. To może powinieneś się nad tym zastanowić, co? Zamiast doszukiwać się zdrady i nieszczerości, poświęć dziewczynie trochę czasu.

Gość Helpme24565
Ta... włąśnie że poswięcam tylko ona chce wiecznie wiecej i wiecej.. Sam pracuje a mieszkamy 60 km do siebei

Gość drenażysta
Dobrą nowinę mam dla Ciebie Autorze. Skoro poprosił ją o numer gg to znaczy, że nie stanowi dużego zagrożenia, bo gada z nią godzinami. 'Zamiast doszukiwać się zdrady i nieszczerości, poświęć dziewczynie trochę czasu." - wobec kobiet obowiązuje jedna zasada "Ufaj, ale weryfikuj". Trzymaj się tej zasady chłopie, a nie wylądujesz na uczuciowym śmietniku. :) Najgorsze co możesz zrobić to pod presją jej szantażu rozmowy z innym facetem okazać poczucie zagrożenia. Jeśli się zaczniesz poddawać takim szntażykom to masz przechlapane. ona już będzie wiedzieć jak grać Tobą, żeby dopiąć swego. Pamiętaj - jesteś wartościowszy niż tamten gościu. Tego się trzymaj, a będzie dobrze.

Gość drenażysta
Nigdy nie dawaj kobiecie więcej z siebie niż dostajesz od kobiety. To jest złota zasada zdrowych związków i unikania poczucia żalu i straty.

Gość Helpme24565
To co mam powiedziec cos w stylu.. Sory lala.. jak Ty wolisz gadac z tym gosciem i poswiecac mu swojc zas zamiast mnie.. To wybacz ale znam swoja wartosc i moze jakas inna kobieta mnie doceni.. Zycze szczescia... ??? Bo ona mi mowi ze sie obrazam ;/ Bo sie nie odzywam i mwoi ze sie spinam.. zal

Gość jakby mi dziewczyna
gadala z obcym kolesiem to mialaby ode mnie zupelny spokoj dajesz sobie pluc w twarz czlowieku, wiesz? co to jest za podejscie, ze skoro nie poswiecasz jej odpowiednio duzo czasu to ona sobie organizuje czas z kims innym? jasne ze moze oczekiwac ze okazesz jej wiecej uwagi, ale to co ona robi to jakis idiotyzm i nie pytaj sie ludzi czy przesadzasz czy nie, jesli tobie to przeszkadza, a przeszkadza, to masz prawo jej powiedziec jakie masz wobec niej oczekiwania jesli jej nie pasuja to pozegnajcie sie kulturalnie i zycz jej szczescia, tak jak ty masz prawo miec oczekiwania wobec niej, tak ona ma prawo tych oczekiwan nie spelniac jesli sobie nie zyczy, ale ty nie masz obowiazku znosic czegos co ci nie pasuje i nie jest wg ciebie w porzadku