Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem jaka nie jestem...

Jestem biedna, nie mam wykształcenia , nic mnie w życiu ciekawego nie czeka

Polecane posty

Gość jestem jaka nie jestem...

pochodze z dosc biednej rodziny, od pierwszego do pierwszego. Zdalam mature ze srednim wynikiem , na studia sie nie dostalam a isc na byle jaki kierunek tylko po papier z zarządzania albo innego szajsu nie ma sensu a potem myć kible na stacji Statoil jak moja sasiadka. Nie mam fajnej osobowosci... Pracuje obecnie w telemarketingu w jednej z telefonii komorkowych. Praca do dno i wodorosty, dzwonisz do ludzi i wciskasz im nowy gófffniany telefon ktorego nie potrzebują albo 100 darmowych minut...ktore jednak darmowe nie są, sluchasz czesto wyzwisk ale co robic... garów w anglii nie mam zamiaru myć , kartofli w niemczech rowniez nie bede zbierala nie chce byc traktowana jak niewolnik poza tym nie nadaje sie do pracy fizycznej , jestem leniwa i marze o bogatym zyciu z bogatymi super znajomymi... jak w MTV albo filmach :O Mialam kilkakrotnie szkolenie , prowadzi je ...21 latka, ktora jest account czyms tam , moja przelozona a jest mlodsza ode mnie !!! wygadana, przyciągający charakter, charyzma , jej wygląd :( mam 23 lata i niczego nie osiągnelam , skoncze jako fizyczna, poznam jakiegos facecika , urodze bachora zestarzeje sie i zdechne bo nawet na leki nie bedzie mnie stac , kurwa

Gość haethaeth
wez się w garść, zacznij od ruszenia dupska niestety żeby coś osiągnać w życiu trzeba duuuużo pracować nad sobą

Gość pretty woman11111
zostań dziwką , poznaj sponsora jednego dwoch ,wkrecisz sie potem to rzucisz

Gość jadwwwiga
...aleeee masz dolinę! myślę, że są całe szeregi takich jak Ty nie jesteś odosobniona w tym samopoczuciu. Posłuchaj wiele osób chciałoby mieć takie problemy, taką szarą codzienność bo są np.przykute do łózka przez ciężką chorobę bierz się w garść i żyj!!!

Gość Grzybiareczka ;)
To się ciesz że na leki cię nie będzis tac, bo leki zabiaja nie odwrotnie :-o

Gość gość
Pożyczki na dowód od 100zł do 15.000zł w 30minut Do 6.000zł na 60dni za Darmo, 100% Online na Konto Wypełnij bezpłatny wniosek tuhttps://xchwilowki.pl/chwilowki/szybka-gotowka/ lub Do 10.000zł nawet na 3lata, 100% Online na Konto Wypełnij bezpłatny wniosek tuhttps://xchwilowki.pl/pozyczki_na_raty/zaplo/ Wszystko załatawisz przez internet bez wychodzenia z domu! Szybka pożyczka z żyrantem lub poręczycielem do 25.000zł na 4 lata. Wypłata gotówki w 24h a najczęściej jest to 2 godziny. Szybki wniosek wystarczy 5minut i minimum formalności. Pożyczka dostępna na stronie https://xchwilowki.pl/pozyczki_na_raty/rapida/

Gość czerwonamiska
Nigdy nic nie wiadomo. Życie o prawdziwa szkoła i każdy z nas zdaje do następnej klasy :)