Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Helpme24565

Pomóżcie mi z kobietą!!!

Polecane posty

Gość Helpme24565

Mam dylemat.. Ostatnio między mną i moja kobietą było trochę cicho.. Ja mam sporo pracy.. Ona jej szuka.. Poszła na rozmowę kwalifikacyjna i tam poznała jakiegoś kolesia.. Poprosił ją o numer gg a ona mu dała.. I mi pisała że więcej czasu dziś przegadała z obcym kolesiem niz ze mną.. Wkurzyłem się niesamowicie.. Lecz ona uważa że nic złego nie robi bo to tylko rozmowa.. I może to będzie jej kolega jak inni których sam osobiście znam.. Wie że jest w ze mną.. ALE! PRZECIEŻ JA ZNAM TAKICH FACETÓW! POCIESZA JAK TRZEBA! I WYRUCHAJĄ TEŻ!! Nie uważam że zachowuje się wobec mnie fer.. Ona mów że mnie kocha i tylko sobie z nim gada.. I prosi mnie żebym się tym nie denerwował.. Ale to co.. Jak pójdzie na imprezę i z kimś jej się będzie dobrze bawiło to też da komuś numer i będą razem imprezować?? Nie wiem czy ja mam rogi czy przesadzam.. Może kocham za mocno i nie potrafię na to spojrzeć Zdrowo.. Dlatego Proszę! Doradźcie mi coś...

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
dziś jest dzień onanisty strzepnij sobie i bedzie git.

Gość szlachetna Gośka
zostaw ją. dobrze ci radzę.

Gość Helpme24565
A tak bardziej konkretnie?

Gość i co z tego ze kase mam
a tak bardziej konkretnie to gówno mnie obchodzisz ty i twoje babsko

tez zacznij z kims pisac...zobaczysz jak zareaguje...

Gość szlachetna Gośka
konkretnie- wcześniej czy później będziesz mial rogi jak stąd do tąd:D to nie materiał na partnerkę i żone nie mówiąc o założeniu rodziny.

Gość Helpme24565
mhm...

Gość szlachetna Gośka
a tak jeszcze konkretniej , mialam podobną sytuacje w rodzinie-kropka w kropkę, stąd wiem jak u ciebie się to skończy.

Gość gdyby nie
po huja mu numer gg dawala? jest zakompleksiona, potrzebuje ciaglego dowartosciowania ze stony obcych samcow, jestes dla niej za dobry

Gość Helpme24565
a jak wygladala ta sytuacja?

Gość Helpme24565
Nie wiem co robić..... eh.... ONA UDAJE ŻE NIC SIĘ NIE DZIEJE!

Gość karolka05
i ty sie jeszcze pytasz co masz zrobic, zrob to co ona... niech sie poczuje jak ty

Gość Helpme24565
To co mam do byłej napisac?

Gość szlachetna Gośka
no też - On pracowal a ta "szukała " pracy :D , siedziala na necie i rozdawala gg żeby niby sobie tylko pogadać:D Jak się później okazalo , miała dodatkowy telefon , na gg nie tylko gadała , ale się nawet spotykała. Wkopał ją wlaśnie jeden z tych gości bo zobazył przypadkowo u niej w torebce drugi telefon, zajrzał z ciekawości jak jej w pobliżu nie było i spisal sobie numer do "miśka" i do niego później zadzwonił. Spotkali się i ten mu opowiedzial co i jak:D Potem kuzyn przejrzał kompa i uwierzyć nie mógł jaki był ślepy i naiwny. Wywalił ją z domu na zbity pysk (odpowiedno wcześnie zanim by go jeszcze w dziecko wrobiła) teraz z tego co słyszałam jest ona z jakimś kasiastym starym gościem:D

Gość Helpme24565
Ale to jakas lampuciara była? Zal.. Widocznie nie miala co z czasem zrobic.. To ja juz kur** nie wiem co robić...

Gość szlachetna Gośka
coś ty , żadna lampucera , normalna:D nawet ją trochę lubiliśmy:D

Gość szlachetna Gośka
teraz sie z tego śmiejemy , bo kuzyn na to spotkanie poszedł z kumplem a tamten też przyszedł z jakimś kumplem-osiłkiem:D:D:D

Gość Helpme24565
hahah no to śmiesznie.. Tylko mi do śmiechu nie jest :( Wiesz.. bardzo ja kocham jest dla mnie wszystkim.. Widocznie się nie dobraliśmy i tu tkwi szkopuł

Gość szlachetna Gośka
weź obserwuj , co robi w necie, jak szuka pracy , co robi w domu , czy jej zależy bo zauważysz jak się do wszystkiego przykłada. Wiesz kiedyś dziewczyny czekaly na chłopaków co w wojsku byli i nawet z kumpelami nigdzie nie wychodziły żeby jej ludzie na języki nie wzięli , teraz inne czasy , ale jak się dziewczyna szanuje to nie szuka wrażeń bo już ma faceta i go kocha.

Gość Helpme24565
Święte słowa "ale jak się dziewczyna szanuje to nie szuka wrażeń bo już ma faceta i go kocha."

Gość Helpme24565
"To co mam powiedziec cos w stylu.. Sory lala.. jak Ty wolisz gadac z tym gosciem i poswiecac mu swojc zas zamiast mnie.. To wybacz ale znam swoja wartosc i moze jakas inna kobieta mnie doceni.. Zycze szczescia... ??? Bo ona mi mowi ze sie obrazam ;/ Bo sie nie odzywam i mwoi ze sie spinam.. zal"

Gość szlachetna Gośka
powiedz , że niech się do ciebie odezwie jak nagada sie już ze wszystkimi swoimi kolesiami na GG i w realu:D a narazie pa!