Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bezradny on

Jak uwieśc piekną, bogatą kobietę z dobrego domu ?

Polecane posty

Gość Yamen
>po raz pierwszy chcę uwieść kogoś na swoją miarę Przecież napisałem wyraźnie - koza. Brodata KOZA - dla Ciebie w sam raz. ;)

Gość drenażysta
I nie przejmuj się babami. One zawsze będą chciały Cię ośmieszyć, zawstydzić kiedy nie chcesz się dać umieścić w ich szablonie. Takie to już zasadzki czyhają na facetów. :D

do ale z ciebie pajac, nie unoś się, ja nie dzielę ludzi, to ludzie mnie tego nauczyli, zachowując sie w stosunku do mnie jak gdybym byl lepszy przez moje pochodzenie, poniżając się, podlizując poza tym oprócz pochodzenia mam inne walory, ale teraz piszemy o pochodzeniu, bo owa moja przyszła ofiara, również podobnym pochodzeniem może się poszczycić i to jest dość kluczowe w temacie Jeśli piszesz, ze pochodzenie nie ma znaczenia, to znaczy ze nigdy nie spotkałaś sie bliżej z tym problemem, wiec nie masz o tym pojęcia

Gość hyyyygyg
drenażysta Tak, stanowczo to zadziała. :D Chyba, żeby ją odstraszyć! :D

drenażysta, myślę, ze mądry facet z Ciebie, ogólnie mam podobne spostrzeżenia, ale jeszcze nie próbowałem z wyzszą ligą

Gość ale z ciebie pajac
chociaz rada zeby znalesc inna i to ma sluzyc jako krok do celu jest zenujaca a co z uczuciami tamtej? ma byc pionkiem? ZENUJACE

Co do moich poprzednich tematów, wtedy bylem siedemnastoletnim, przestraszonym dzieciakiem ;)

Gość ale z ciebie pajac
i jak to mozna skomentowac? szkoda slow na ciebie pajacu:)

Gość wakacje_w_Toskanii
Żeby uwieść, to trzeba działać, a nie siedzieć na kafeterii i rozmyślać. Ja widzę to tak. Do sprawy trzeba podejść stategicznie: cel już masz- zdobycie Pani XY, teraz zastanów się nad:1/ możliwościami twojego działania, 2/środki- jakie do tej akcji wykorzystasz, 3/przewidź rezultat działania , 4/pomyśl na planem awaryjnym- gdyby coś nie wyszło jak należy, by nie stracić twarzy. Musisz zadać sobie trochę trudu, zebrać parę informacji na temat tej dziewczyny(uwaga: tak, by ona się nie dowiedziała, bo jak się dowie, to masz pozamiatane), poznać ją, jej życie, charakter, osobowość, stosunek do ludzi, stosunek do mężczyzn, poprzednie/obecne związki, dlaczego się rozsypały, zainteresowania..itp. Nie bądż nachalny, bo potraktuje Cię jak intruza. Przede wszystkim musisz być pewny swojego celu i konsekwentny w działaniu. Pani XY, żeby Cię sprawdzić, zniechęcać, może Ci utrudniać i rzucać kłody pod nogi. Ja mam pytanie do Ciebie: Dlaczego właśnie ta kobieta? Co Tobą kieruje tak bez ściemy autorze?

Gość hyyyygyg
Kobiety z wyższej ligi uważają, że mogą mieć prawie każdego i na pewno nie zainteresują się kimś kto im nie nadskakuje. Z moich doświadczeń najbardziej warczą małe pieski. :D Racja, to jest teraz jakaś nowa moda z pokazywaniem kobietom swojej wyższości. U mnie facet wywinie jedną taką akcję to nawet się do niego potem słowem nie odezwę bo z psychicznymi nie zamierzam tracić czasu. :P

Gość dama z klasą.........
bzdury wypisujecie:) na mnie takie manewry ktore opisał drenazysta czy jak mu tam:) nie działają.Cenie sobie inteligentnych,sympatycznych panów którzy traktuja kobiety z szacunkiem.Nie lubie zadnych gier ,najwazniejsza dla mnie jest szczerość

Gość Yamen
>Yamen, gdzie jest ta szkoła w której uczą pisania przed kursem czytania? W szkole, takiej zwykłej szkole uczą jednego i drugiego równolegle. Zawsze możesz to nadrobić. Znikam stąd, bo zaraz popuszczę ze śmiechu. ;)

Gość ale z ciebie pajac
no wlasnie dla mnie normalny doswiadczony facet wie jak zblizyc sie do kobiety a jak ktos pyta o to ludzi z forum to cvo ma pod kopula gowno wyzej chuja nie podskoczysz moj drogi, to kim jestes wyjdzie w praniu, jezeli jej to nie podpasuje to i tak z toba nie bedzie no chyba ze chodzi ci tylko o zaliczenie jej

do wakacje_w_Toskanii co mną kieruje ? pewnie testosteron ;) owa kobieta jest naprawdę warta mojego zainteresowania, jest wyjątkowo atrakcyjna i ma bardzo kuszącą fizjonomię, trudno opisać trzeba zobaczyć pierwsze, co się nasuwa facetowi gdy ja widzi to myśl "chciałbym ja mieć" do ale z ciebie pajac nie chcę tylko jej zaliczyć, ale nie myślę o małżeństwie, za młody jestem co do drugiej czesci wypowiedzi - alez nie jestem doświadczonym facetem :D jestem dwudziestoletnim chłopakiem, który wkracza dopiero w świat polowań, wcześniej zadowalałem się łatwymi dziewczynami z mojej klasy, ze studiów, nigdy nie uderzałem do nikogo z towarzystwa, nawet nie bywałem na balach chyba właśnie zaczynam do tego dorastać :classic_cool:

Gość ale z ciebie pajac
balach:D tak tak zacznij bywac na salonach w koncu nalezysz do ELYTY:P powodzenia pajacyku

Gość PRZYPOMNIJCIE SOBIE TOPIK
bezradnego onego o tym, jak to jego laska zaszla w ciaze bez jego zgody :D

wpadnę tu wieczorem, może ktoś bardziej doświadczony jeszcze napisze jakieś rady bardzo cenię rady doświadczonych

Gość oszukana mała
faceci sa brutalni zycie jest zle

Gość oszukana mała
nie rob nikomu krzywdy

Gość Yamen
>ale z ciebie pajac >balach >tak tak zacznij bywac na salonach >w koncu nalezysz do ELYTY >powodzenia pajacyku Przeczytaj co napisał "ale z ciebie pajac" i pomyśl trochę. Poziom który sobą reprezentujesz jest tak żałosny że łeb odpada. Nawet Twój wiek i brak doświadczenia tego nie usprawiedliwia. Przez moją uczelnię przewija się dziennie mnóstwo ludzi. Różni są, nie każdy bawi się w subtelności, ale spotkanie gościa (piszę to całkiem świadomie) Twojego pokroju graniczy z cudem. Zanim zaczniesz „nabijać kolejną dziewczynę na swój "ogromny" miecz (za chwilę chyba skonam ze śmiechu hihi) popracuj trochę nad sobą w innych dziedzinach, bo poziom który tutaj zaprezentowałeś zwala z nóg. W wojsku byłem na zapadłej wsi, ale nawet tam ludzie poziomem przerastali Cię o głowę. Totalna masakra.

Gość gość
napisałabym ,ale wsciekną sie co niektórzy :)