Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uposledzenie

dlaczego boje sie okazywac uczucia?

Polecane posty

Gość uposledzenie

dlaczego udaje obojetna gdy widze ze facet mnie lubi a ja go tez lubie i to bardzo?

Gość ppppppppppupablada
to sie nazywa uposledzenie!!

Gość vbgukl
Moze jakis facet z rodziny lub spoza rodziny kiedys zrobil ci krzywde? psychiczna, fizyczna. Nasluchalas sie moze strasznych historii o facetach i boisz sie wejsc w relacje, otworzyc i zaufac, ze zostana twoje uczucie i godnosc zdeptane i spuszczone w kiblu

Gość myriot
Dlaczego boisz okazywac sie uczicia? Mam tak samo jak Ty i tez sie kiedys nad tym zastanawialam. Moja teoria brzmi tak (przynajmniej w moim przypadku tak jest) ze boje sie okazywac uczucia bo boje sie ze ktos to moze wykorzystac, ze sie zaangazuje czy cos i pozniej bede cierpiec. Tak jakby trzymam uczucia na wodzy. :-)

Gość ludzie całkiem powariowali
Teraz będą się tu wypowiadać ludzie, różne opinie usłyszysz i tylko Ci sieczkę z mózgu zrobią. Nie ma w tym nic dziwnego, ani ułomnego, że się boisz. Przecież to Twoje uczucia, coś bardzo cennego. Powodów tego, że się boisz może być wiele. Znaczenie też ma to, jaką jesteś osobą. W każdym razie, nie ma w tym nic dziwnego. Zapamiętaj to sobie i się nie zadręczaj

Gość myriot
P.s. Tak samo jak pisze vbgukl

czy ja wiem czy autorka nie powinna się "zadręczać?" ok nie biczuj się :P ale pomyślmy hmm jeżeli facet Cię lubi to jeżeli sama nie dasz mu do zrozumienia że Ty jego również jaka może być jego reakcja? zwieje... tego chcesz? nie musisz od razu na bilbordzie pisać mu wyznania ale czasem wystarczy mały gest by w serduszku zrobiło się cieplej :-)