Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nyka17

Nie odzywa po spotkaniu...

Polecane posty

Gość tak ja mam
napisz jak ci odpisze:)

No ja bym zaklikała - może on rzeczywiście stwierdził, że starczy jego inicjatywy, a może jest tak samo niepewny po tym spotkaniu jak Ty i czeka na Twój sygnał Jesli sie rozmowa nie będzie kleiła, znaczy nie byłas w jego typie więc ładnie się pożegnaj i znajdź innego. Jesli liczył na tym spotkaniu " na drapane" i się nie doczekał więc stwierdził, że szkoda zachodu - tym bardziej znajdź kogoś innego :classic_cool:

Gość no jak się nie odzywa to
chyba zrozumiałe, że mu się nie spodobałaś.No i po co masz pisac zastanów sie.Ale się dziewczyny nie szanujecie

Kochane kobitki powiem tak,prawda moze i jest bolesna ale tak to juz jest.Jesli facet sie do ciebie nie odzywa to znak ze poprostu nie ma ochoty.Jesli czujesz ze cie olewa to tak niestety jest.I nie ma co sie oszukiwac,tlumaczyc ze nie ma czasu,ze nie ma nic na koncie itd.Wierzcie mi lub nie nawet nie wiecie do czego jest zdolny facet kiedy kobieta mu sie naprawde podoba.Kiedy on jest toba naprawde zaineresowany ,stanie na rzesach zeby sie z toba zobaczyc.A jesli do ciebie nie pisze, nie dzwoni i nie zaprasza na randki,najprostsza rada OLAC FRAJERA!!Nie ma sensu tracic czasu i energi na takiego typa,myslcie jak oni "nie ty to inny".I na milosc boska nie piszcie do niego jesli wam nie odpisuje,po co?To on ma cie zdobywac nie ty jego,zawsze tak bylo i zawsze tak bedzie.A jesli mu sie narzucasz to wie ze ma cie w garsci,i niestety tracisz w jego oczach,nie jestes dla niego interesujaca,nie musi cie zdobywac.Faceci lubia wyzwania.Oczywiscie ,musisz pokazac mu zaineresowani ale bez przesady,niech wie ze bedzie sie musial postarac o ciebie.powodzenia

Gość MOnikaa8888
widocznie coś mu nie przypasowało w Tobie na zywo.. co to nie wiem . ale wyglad lub zachowanie czasem jednak inaczej wygladamy na zdjeciu i w realu