Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NoNieWyrobie;/

Moja matka dała mojemu 2miesięcznemu dziecku czekoladę!!! Zwyzywałam ją!

Polecane posty

Gość mama - to ja
Lubię gumełe balonełe, no, właśnie, że nie do końca. Klimat mamy bardziej zanieczyszczony i inne nie związane bezpośrednio z nami.

Gość NoNieWyrobie;/
tzn. nie naubliżałam jej az tak, tylko po prostu podnioslym glosem zapytalam jej czy jest nienormalna takiemu malenstwu dawac czekolade;/ kurde no;/ mam nadzieje ze jej nic nie bedzie

Gość Jedź
na ostry dyżur niech jej zrobią płukanie żołądka :o

Gość marta szisuka noch
Martva Shizuka Nox weś juz zamknij ta zasrana morde tepa szmato! madra w gebie k*wa! takich jak ty gnoje w 3 minuty! wampir buahaha dobre! wypier*alaj stad!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość JaśniePani
Martva, to dlatego nie możesz mieć nawet bękarta, boś chuda i malutka, taki niedorozwój.

Autorko przecie jak dziecko polizlo(!) troszke czekolady to nic sie nie stalo ja tez swojemu dawalam tylko liznac i nic mu nie jest. Jestes bardzo przewrazliwiona matka pewnie to jest twoje pierwsze dziecko. To jak sie zachowalas w stosunku do swojej mamy przechodzi ludzkie pojecie :( Ja na jej miejscu dala bym ci z liscia i wygonila ze swojego domu. Jak mozna tak sie odzywac do swojej matki? Szok. Mam nadzieje, ze moej dzieci beda mieli do mnie wiecej szacunku a jak nie to fora ze dwora.

Gość jfhdjhjd
niby autorka przewrażliwiona a jednak kto daje dziecku i to tak małemu policać czekoladę! Po co u licha to wogóle robić:D, i nie trafia do mnie pieprzenie że dziecko od tego nie umrze i że matka przesadza, bo żeby eksperymentować w tak idiotyczny sposób z niemowlakiem to trzeba samemu być kopniętym . Babcia dziecka widac bardzo sie nudziła a że pusto we łbie ma to łatwo jej taki pomysł przyszedł. Pewnie chciała sprawdzić jak zareaguje maluch na ukochaną przez większośc dzieci i dorosłych czekoladę :D...chyba babcia do roli babci nie dorosła. Autorko , dobrze zrobiłaś bo równy opieprz jest lepszy niz dąsanie się. To twoje dziecko i trzeba by pomyśleć żeby następnym razem z matką nie zostawiać.

Gość słoneczny dzień
Nie mogę. Teraz matkę podaj do Sądu,że ci dziecko chciała zabić. Pójdzie siedzieć jak nic. A tak na poważnie to twoja nadopiekuńczość szkodzi dziecku bardziej niż ten kawałek czekolady.Pójdzie do szkoły i wtedy zobaczysz jak będzie ci non stop chorowało.

Gość Czekolada to nic
...moja teściowa którą apropos bardzo lubiłam i nigdy nie miałam w tej kwestii żadnego ale podała pierś mojemu synkowi kiedy została z nim sam na sam. W naszej sypialni mamy zainstalowany monitoring ze względu na fakt że podglądam sobie dzidzię na kompie często (pracuję w domu przy komputerze) a mały ma łóżeczko w naszej sypialni. Kiedyś zostawiłam z dziecko z teściową na dwie godziny, maluch właśnie został ululany, był przebrany i pojedzony (karmię piersią) i patrząc na czas teściowa weszła do sypialni jakieś 15 minut po moim wyjściu , najpierw stała nad łóżeczkiem, coś tam uśmiechała się i mówiła (możliwe że maluch się obudził) , potem wzięła na ręce i usiadła sobie z nim na naszym łóżku i bawiła się z nim krótko ale maluch zaczął płakać więc zamiast podac mu smoka tak jak kazałam to ona najpierw przytuliła go do siebie a potem obniżył dekold bluzki i prztuliła go do siebie i tylko widziałam jak mały trzymał pierś w buzi ale potem dalej płakał. Jak to zobaczyłam to sama zaczęłam płakać (taka była moja reakcja) bo nie uwierzyłabym jakbym nie zobaczyła na własne oczy że ktoś się tak porządził a nie miał do tego absolutnie prawa. Ja teściowej tego nie powiedziałam bo nie chciałam robic afery (mąż mnie błagał) i tez nie chcę robic teściowej wstydu bo nie była świadoma że jest kamera na chodzie a że zawsze jest włączona jak małego zostawiam więc i tym razem tylko nigdy bym się nie spodziewała takiego widoku a filmik obejrzałam po dwóch dniach od wizyty teściowej bo nie miałam parcia żeby coś kontrolować. Pisze to po to żeby uświadomić że nawet naukochańsze osoby w rodzinie które kochają nasze dzieci mogą mieć głupie pomysły z któryi my absolutnie byśmy się nie zgodziły. Sytuacja z czekoladą też jest dziwna tak samo jak dziwne że dorosła kobieta wpada na taki pomysł i pytanie, po co? Po to żeby zaspokoić własną ciekawość ? Sama nie wiem. Ja w każdym razie nie zostawiam już dzieck az teściową i taki mamy tajny układ z mężem , postanowiliśmy że póki maluch jest niemowlakiem , nie ma mowy o opiece babci . Co do autorki to absolutnie ją rozumiem i to jak się wkurzyła choć za samo uniesienie się wypadałoby przeprosić mamę ale też jeszcze raz podkreslić że nie ma mowy o słodyczach i innych dziwnych dla tego wieku pokarmach ;)

Gość słoneczny dzień
Czekolada to nic Twoja sytuacja jest inna od polizania czekoladki.Ja bym na twoim miejscu nie wytrzymała i powiedziała teściowej co o tym myślę.

Gość wkurzona ja
dlaczego ma przepraszać, że uraziła kogoś kto robi z jej dzieckiem co chce, dawniej tak robili z dziećmi ,a potem zdziwienie skąd tylu cukrzyków , choroba cywilizacyujna w w rzeczywisctosci dawali niemowlakom cukier zawiniety w pieluszke zamiast smoczka i gore czekolady od małego

Gość kasia z nad poznania
no tak cukrzyce sie dostaje od nadmiaru cukru :D o matki=o skad takie idiotki sie biora.

Gość a ty kasiu z poznania
przyszlazłaś tu sprawdzić czy faktycznie jagoda żyje? :D i jeszcze udajesz że się wypowiadasz co? ....Co za idiotka:D

Gość mfdkfnjdk
Właśnie:D to ta kasia z nad poznania co założyła topic że jagody nie ma już na kafe :D. Kasiu posprawdzaj dokłądnie wszystkie dane zanim zabierzesz się za ploty :D

Gość hahahha
Dobrze zrobiłaś.Moja teściowa dała mojej córce igłę do szycia, zostawiła ją i przyszła do mnie żeby sie pochwalić ,że mała szyje.To dopiero było przegięcie

Gość hahahha
dodam,że mała ma 2 lata

Gość xiphoid process
Nie miała prawa tego zrobić, jeżeli sobie tego nie życzysz, a Ty nie miałaś prawa aż tak jej zbesztać. :) A moje osobiste zdanie - nic jej nie będzie, jeśli tylko polizała, ale wiem, że to denerwuje, kiedy ktoś robi młodej mamie na złość, czyli i tak po swojemu.