Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość F@jny

Poznałbym miłą dziewczyne, aby wspólnie

Polecane posty

Gość KtosTakiKto
nibyjak - racja w 100% lonely heart prawdziwa miłosc nie zna granic ;p

lonely heart Co Ty masz z tym umieraniem z kotami? :P

Gość lonely heart
wątpię by jakakolwiek miłość mnie spotkała, szczerze to chyba nawet nie wierzę w miłość

Gość lonely heart
jestem samotna i tylko koty mi zostaną na tym świecie :D

Gość lonely heart
w sensie, że starą panną będę z kotami :D

Gość KtosTakiKto
czarno bialyy to jest zauroczenie na 100 % ;) Kiedys może to zrozumiesz. Miłosć to nie przyzwyczajenie się do kogos. Miłosć to uczucie którego nie da się właściwie opisac. A jak mówi jeden cytat "Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz dlaczego." ;)

Samotność jest dobra... Jeżeli człowiek umie wytrzymać sam ze sobą ;) Związki są przereklamowane...

Gość lonely heart
ludzie są już tak stworzeni, żeby żyć razem, a nie samotnie :(

Gość KtosTakiKto
lonely heart nie pisz tak, będziesz jeszcze bardzo szczęśliwa, zobaczysz. A najgorsze co teraz możesz robić to wiązać się z kimś na siłę, aby nie być sama. Teraz mało takich osób jak Ty. Wszędzie pojawia się coraz więcej małoletnich dzi*ek. Sorry za słowo, ale nazwijmy rzeczy po imieniu ;)

Lomu, przez ostatni szał na bycie singlem i całą tą 'singlową' otoczkę mam wrażenie, że to bycie samotnym (nie oszukujmy się - singiel jest samotny, a to tylko taka ładna nazwa jak puszysty na grubasa) jest bardziej przereklamowane od związków.

W takim razie jestem wybrykiem, bo najbardziej cieszy mnie czas, kiedy jestem sam :P

Gość lonely heart
no właśnie jestem sama, żeby nie być z byle kim no i nie możesz być taki pewny, że na 100% sobie kogoś kiedyś znajdę i będę szczęśliwa, w końcu ktoś na tym świecie musi być samotny i są duże szanse, że to będę ja

Gość KtosTakiKto
Lomu, racja. "Samotność nie ma nic wspólnego z brakiem towarzystwa." Dziękuję za miłą rozmowe, a tymczasem uciekam. Lonely heart, bądx soba, nie zmieniaj się a na pewno ktoś to doceni ;) Jeśli będziesz się czuła bardzo samotna to możesz napisać rafalllooo22. Trzymajcie się, pozdrawiam.

Nie wiem jak to jest z innymi, ale u mnie to nie jest żaden szał na bycie singlem. Wszystkie moje związki szybko się kończyły. Najdłużej byłem z kimś niecały rok. Ja po prostu męczę się, kiedy jestem z kimś długo.

lonely heart - witaj w klubie. Poza tym kocham koty, ale chyba kupię sobie węża.

Gość KtosTakiKto
rafalllooo22@o2.pl wcale nie jest powiedziane, że ktos musi być sam ;)

Gość misiaak29
też szukałem takiej pani i znalazłe, agnieszkę , którą znalazłem na portalu dupanko.pl ;) do tej pory jestem jej stałym klientem, dobrze się dogadujemu. Jest kobietą zysłową i subtelną :) każdy wieczór z nią jest fajny!

Gość lonely heart
ale też nie jest powiedziane, że każdy sobie kogoś znajdzie nibyjak - no właśnie, ktoś zawsze na świecie pozostanie nieszczęśliwy. A węże mnie przerażają. Ja niedługo sprawię sobie kota i będę miała towarzystwo do końca życia :)

lonely heart - nie wiem, w jakim jesteś wieku, ale prawdopodobnie jeden kot Ci do końca życia nie przetrwa :p

Niestety koty nie zyja zbyt dlugo, by mogl Ci towarzyszyc do konca zycia ;) moze lepiej zolwia, te to sa dlugowieczne

lonely heart, wiesz ja już mam tak jakoś w rodzinie, że wszyscy jesteśmy opóźnieni. Rodzice się pobrali, gdy mama miała 30, a tata 37 lat. Niedawno kuzynka, 44lat, wyszła za mąż (pierwszy raz). I wujek, 56lat, również pierwszy raz się ożenił. Ale jakoś mnie to nie pociesza :D

Gość lonely heart
No jestem dosyć młoda, ale kiedy będę miała parkę kotów to może zapewnią mi kolejne koty do towarzystwa i tym sposobem będę z nimi żyła póki nie umrę z samotności :classic_cool:

Gość lonely heart
No nie dziwie Ci się, ja to bym nie chciała aż tyle czasu czekać na "wielką miłość". Wykitowałabym już wcześniej w depresji :D

Moja mama ma prawie 60 lat, a w zeszłym roku tańcowałem na jej weselu :P Jest nadzieja i dla Ciebie lonely heart :D

Gość MOOSK
to napisz do tego kolesia z trojmiasta co maila zostawił :P napisałaś ? pewnie nie ale skoro jesteście niedaleko siebie to możecie sie przecierz spotkać i może coś z tego bedzie.

no dokladnie napisz do niego, nie probujac nigdy nie zmienisz tego stanu i rzeczywiscie koty Ci zostana

Gość lonely heart
no, ale jeśli będę czekać do 40stki to sama nie wiem co :( zdziczeje, albo się choroby psychicznej nabawię

Gość lonely heart
ale ja nie jestem z pomorza :o

lonely heart - z Mazowieckiego na Pomorze nie jest daleko :P

no to napisz na forum z jakiej czesci PL jestes i zakladam, ze zaraz znajdzie sie tlum chetnych