Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieMOGEnic.

kobieta, która jest nieatrakcyjna, nie ma dla mnie racji bytu

Polecane posty

Gość nieMOGEnic.

taka jest prawda.. od zawsze kobieta jest kojarzona z "pięknem" i służy głównie by dawać rozrywkę i przyjemność facetom jest stworzona po to aby się podobać, aby była sexowna, piękna i uczynna... a więc jeżeli główna domena kobiet, czyli wygląd, zawodzi.. to po co mi taka kobieta? wtedy ona nie ma racji bytu jak dla mnie... bo to tak jakby np samochód nie jeździł... po co mi taki samochód? kobieta musi się podobać, wzbudzać pociąg i dawać dupy swojemu facetowi- to jest jej rola.. i generalnie gardzę wszystkimi zaniedbałymi kobietami, bo o ile jakiś paszkwil z ryja ma przejebane przez los to większość pasztetów jest pasztetem na własną ręke, że tak to nazwe.. bo prawda jest taka, że jeśli kobieta dba o ciało, np: biega, chodzi na fitness i ogólnie prowadzi sportowy tryb zycia, dobrze sie odżywia, pójdzie od czasu do czasu na solarium, albo gdzieś na słoneczko polezec jak jest pogoda, aby się troche opaliła do tego zrobi fajną fryzurę i dobrze się ubierze to większość jest atrakcyjnych

Gość co wy macie z tą zazdrością :o
"większość pasztetów jest pasztetem na własną ręke" A jak się jest pasztetem nie na własną rękę? :D :classic_cool:

a Ja gardze facetami,którzy nie rozumieją słowa PASZKIWL S A J O N A R A

autor chyba wielu słów nie rozumie :classic_cool: ciekawe dlaczego wybrał sobie właśnie taki nick?to nie mógł być przypadek :D :classic_cool:

Gość gfdgfdgfd
Czyli rozumiem, że facet z małym penisem też się nadaję do odstrzału? Widzę, że następny desperat na kafe, którego żadna nie chce :D

Gość mańka.dzik
a facet może być pasztetem bez zębów i może mu jechać z ryja kiełbasą grunt to że ma laskę u swojego boku śmieszny jesteś

Gość nieMOGEnic.
o już widzę, można zaobserwować najczęstrzy przypadek paszteriacni z kafeterii, otóż odbiegają od tematu i chcą odwrócić kota ogonem, żałosne :classic_cool: ale co zrobić, jeżeli się nie ma żadnych argumentów, a przede wszystkim macie świadomość, że piszę prawdę

Gość nieMOGEnic.
/// Czyli rozumiem, że facet z małym penisem też się nadaję do odstrzału /// a od kiedy to od faceta wymaga się dużego penisa? jeśli idziemy tym tokiem, to każda kobieta, która ma mniejszy rozmiar piersi niż C, powinna wypierdalać na syberie.. zgodzisz się ze mną?

Gość gfdgfdgfd
Sam stwierdziłeś, że brzydkie nie mają racji bytu. A moja wypowiedź była sarkazmem ale chyba się przeliczyłam myśląc, że to zrozumiesz... No cóż, inteligencją to nie grzeszysz. :D

Gość nieMOGEnic.
no cóż, nie potrafisz dobrze sarkazmu uzyc widocznie, wiesz co to w ogole jest?

powiedz lepiej jak się jest pasztetem nie na własną rękę, bo mnie to frapuje :classic_cool:

Gość gfdgfdgfd
Ja wiem co to jest sarkazm, to Ty masz problemy z używaniem słów których nie rozumiesz, wygoogluj sobie "paszkwil" :D

Akurat "paszkwil" funkcjonuje jako synonim "pasztetu" jeśli chodzi o mowę potoczną. Natomiast nieMOGĘnic. - Chyba Cię koleś pojebało. Co my, kurwa, spłodzone tylko po to, żeby dawać dupy facetom? Mam się, kurwa, rozłożyć na drodze i czekać który pierwszy mi wpakuje kutasa, bo taka jest, kurwa, zasrana moja rola w tym pojebanym życiu? Wybacz, mam większe ambicje, niż bycie zabawką mężczyzn. Mogę być pasztetem, czy paszkwilem i być do końca życia sama, byle nie mieć do czynienia z takim kretynem jak ty.

Gość D.Tusek
dla mnie mezczyzna musi byc przystojny, zadbany i rozgarniety wszystkie brzydale nie powinni z domu wychodzic i straszyc ludzi, a tym bardziej miec czelnosc podrywac ladne dziewczyny

Gość mańka.dzik
nieMOGEnic. coś mi się wydaje że jakiś paszkwil ci na odcisk nadepnął ha ha może kosza od takiej dostałeś co? dlatego tu się odgryzasz nie masz gdzie się wypłakać

Gość D.Tusek
nieMOGEnic. - on tak jak wiekszosc facetow lubitylko duzo gadac i chwalic sie jakim sie jest zaj.ebistym kolesiem a tak naprawde jest wrecz odwrotnie, bardzo marnie zalosni sa dla mnie faceci, ktorzy twierdza swiecie, ze moga miec kazda laske a jak dostaja kosza od pierwszej, do ktorej startuja uznaja laske za idiotke, zeby sie usprawiedliwic, uratowac swoje upadle ego ha ha ha ha zenada🖐️

Gość faceci z małymi kutasami
są do odstrzału,założę się,ze autor jest takowego posiadaczem ,a i urodą nie grzeszy--tak jak mysli o sobie.

Gość Kobieta

Tak samo dla mnie brzydcy, niscy faceci, dodatkowo z malym pitolkiem i z zarobkami poniżej 9 000 zł netto. Mężczyzna ma być wolny, dobrze bzykac twardym duzym choojem i utrzymywać mnie, w tym zapewniać relaks w spa. Każdy inny jest nic nie wartym scierwem.