Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Moj facet dzisiaj do mnie powiedział...

Polecane posty

,, zapamiętaj,ze nie jestes dla mnie pępkiem swiata i nigdy nie będziesz" wtedy jak mu powiedziałam żeby się szybciej zbierał i go troche poganiałam bo mnie obiecał gdzies podwieźć ,a nie bardzo sie mu śpieszyło podwiózł mnie w koncu ,ale .. ta odzywka zabrzmiała jakby mnie nie kochał. W sumie to wydaje mi się ,ze ukochana osoba powinna byc dla nas ,,pępkiem swiata" a on mnie jak traktuje? jak mamy się kochac to jest czuły itd to tylko mu na tym zalezy?

up up

Gość skrajnyfacet
Facetowi zależy tylko na seksie, bo tylko do tego nadaje się kobieta. Proste

Gość najlepiej nie zwracać
brzydko ci powiedział może był jakichś inny powód?

Gość troche determinacjii ii ...
Jak można mieć takie idiotyczne problemy ? ... mi powiedział, że krzywo nasrał ... mam doła do jutra ;) :(

Gość skrajnyfacet
Twój facet jeszcze pewnie nie raz zada Ci pocisk słowny żeby odreagować negatywne emocja. Ale gdy tylko poczuje ochotę na seks, będzie jak baranek i dostaniesz prawdopodobnie moc fałszywych komplementów i czułych słówek. Tacy już jesteśmy - faceci.

wczorajszej nocy obudziłam się, bo wydawało mi się, że ktoś puka do drzwi. otworzyłam oczy i zobaczyłam swojego faceta klęczącego nade mną ze sztywnym penisem w dłoni i pukającego mnie tym sztywnym członkiem w czoło. zapytałam, co on robi, a on odpowiedział spokojnie, że tak tylko się bawi. a najgorsze jest to, że przyznał się do tego, iż robi to prawie każdej nocy i w ogóle zdziwiło go to, że się dopiero teraz zorientowałam

Gość uhahahahaaa
brzydko ci powiedział może był jakichś inny powód? ... tia ma kochanke, 2 dzieci z nią, z autorką planuje rozwód a na dodatek wprowadza się do nich jego mamusia ;) :D

głupi podzyw.. no brzydko mi powiedział , jakos mnie to uraziło szczególnie bo to zabrzmiało jakby mnie nie kochal i nie była dla niego najważniejsza

Gość mańka.dzik
jak sobie pozwolisz tak będziesz mieć ! jak on już teraz cię nie szanuje to nie licz na to że to się zmieni

Gość mańka.dzik
mam męża od 11 lat nigdy mi nic przykrego nie powiedział nawet przy kłótni. Nie wstyd wam facetom iść do znajomych z dziewczyną i traktować tam ją jak szmatę czy jak przedmiot do bzykania?

Gość skrajnyfacet
Kobieta służy facetowi tylko do seksu. Jeżeli facet mówi, że nie jesteś najważniejsza to mówi absolutną prawdę. Jeżeli dostajesz od niego czułe słówka, to tylko po to. by w ostateczności wylądować w łóżku. Jest to klasyczna zagrywka, na którą kobiety wciąż się nabierają. Gdy facet wyładuje się seksualnie, to zwykle odwraca się tyłem, zapala fajkę lub odchodzi. W końcu zaspokoił swoją potrzebę i jak na razie nie ma potrzeby na czułości. Kobieta z kolei liczy na to, że będzie romantycznie po seksie, a moc komplementów, które dostała są prawdą. Nic bardziej mylnego.

Gość bnbnbnvb
skrajnyfacet - żenujący są ludzie, którzy wypowiadają się w imieniu ogółu (w tym wypadku wszystkich facetów). Dał CI ktoś upoważnienie żebyś się wypowiadał w jego imieniu? Myślisz, że zjadłeś wszystkie rozumy?

Gość PRAWDA BOLIII
powiedział ci że jesteś worem na sperme

Gość jjjjammmmm
pierwszy raz Cię tak poniżył czy zdarzało się już to?

zdarzało sie:( ale jakies puste słowa nawet jak są obrazliwe jakoś mnie mniej zabolały

Gość sasssssssssssssssssss
przykre musiało to być :( może Cię nie kocha?a moze jest facetem, dla którego kobieta nigdy nie bedzie pępkiem świata uważam, że ukochana osoba powinna być pępkiem świata!

Gość ajhsvdkjat
Najpierw Warcraft 3, później kobieta.