Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga885

Zdrowe farbowanie włosów?

Polecane posty

Gość aga885

Często się słyszy o różnych farbach do włosów, hennie i innych cudach po których i tak łysiejemy. Ciekawa jestem jak zrobić sobie pasemka (ciemny blond albo rude) w jakiś maturalny sposób. Syntetyczne pasemka są ogółem proste a ja mam włosy taki dziwny kolor. Poza tym zakładanie takich pasemek u fryzjera też niszczy włosy. Raz myłam włosy szamponem z dodatkiem henny i miałam ciemno brązowe włosy (wszyscy myśleli, że farbowałam) a po latach zmniejszyła się nieco objętość moich włosów. Chciałabym mieć naturalne pasemka, aby nie niszczyły włosów. Mam brąz wchodzący w blond, blond połysk. Są długie do pasa i cieniowane. Mam kocie, jasne oczy ze złotą obwódką, złocisty kolor skóry. Jak macie jakiś inny pomysł na kolor to sugerujcie.

Gość vrebtrbn
jak chcesz na blond: świeżo kupiona woda utleniona jak chcesz brązowy to wysmaruj se gównem

Gość aga885
rude, a nie brązowe - czytać nie umiesz?

Gość yyytytytyt
Chcesz mieć trwale pofarbowane włosy i żeby było to w 100% zdrowe? I co jeszcze? Czym nie farbujesz to ingerencja w strukturę włosa, więc czego się spodziewasz? Weź sobie pofarbuj bibułą to nie zniszczysz...