Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justynka96

uczucie

Polecane posty

Gość justynka96

Poznałam na dyskotece takiego chłopaka który mnie poprosił o numer i pozniej pisalismy i przyjechał do mnie dal mi roze i potem odezwal sie raz a pozniej sie nie odzywal przez 4 dni i nie wiem co mam robic czy napisac do niego czy poczekac?

Gość justynka96
Ale mi na nim zależy i nie jest łatwo mi go olać :P

Gość justynka96
No wiesz on mi się spodobał i nie chce go olewać:D Tylko nie wiem po co mi dał nadzieje jak teraz sie nie odzywa do mnie :P

Gość justynka96
Wydawal sie fajny :) Ale nieraz pozory mylą:P Ale przejechał 50km z kwiatkiem dal mi nadzieje a teraz z dnia na dzien sie nie odzywa :P Nie wiem moze nie ma kasy na koncie albo ma mnie juz gdzies nie wiem poczekam jak cos to nie bede sie przejmowac nim:P

Gość pfiiii..
kwiatka pomylilas z nadzieja malutka:) tak to jest , sama widzisz!pokaz mu :P:D

Gość justynka96
No ok z 6tym kwiatkiem to przesadzilam ale po tygodniu chciał przyjechać 50km zeby sie ze mna spotkac pisal ze jestem fajna ladna i wogole i zawsze na spotkaniu pytal czy dostanie buziaka :P

Gość pfiiii..
a to DRAN! no!pokaz mu jezor dwa razy! o tak: :P:P

Gość justynka96
Ok poczekam i zobaczę jak będzie dalej :D

Gość pfiiii..
Justynka, z Ciebie musi byc fajna osobka, ..dobrze radze, zapoznaj sie z fajnym chlopakiem :D..takim wiesz..:d co ma bliziutko do Ciebie i nie jest skapy ..w uczuciach staly i koniecznie blekitne oczy:)tacy sa fajni wiem to!:D🖐️

Gość justynka96
Zobacze :D he może posłucham Cb ależ niekoniecznie :) ale dlaczego sądzisz że jestem fajna? przecież mnie nie znasz jeszcze :D

Gość pfiiii..
no piszesz ze dal Ci roze, chodzisz do dyskoteki wiec lubisz tanczyc..no i musisz miec dobre serduszko bo sobie drania wzielas na serio..:) tak mysle wiec, ze jestes fajna, choc troszke naiwna:P

Gość justynka96
Ja byłam tylko raz na dyskotece w klubie ale teraz mi się spodobało i pewnie będę po świętach a tego chłopaka znam dopiero 2 tygodnie wiec jeszcze do konca nie wiem jaki on jest :D

Gość pfiiii..
aaa no to co innego1To nie czekaj wcale, i nawet jezyka nie pokazuj!nie warto!:D:D.nie odzywa sie to kit mu w oko!:D

Gość justynka96
nom zobaczę jak to będzie :D