Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

parufka!

czy te wasze chłopy też tak mają?

Polecane posty

Obraził się rano nie wiadomo o co- a konkretnie w komputerze dość głośno leciała muzyka a on właczył telewizor i cały czas podgłaśniał, zeby cokolwiek słyszeć, a jak zwróciłam mu uwagę, że albo muzyka albo telewizor, bo szkoda prądu, zeby oba chodziły tym bardziej, że nie słyszał prawie tej telewizji, to się obraził. I chodzi cały dzień naburmuszony. Oczywiście nie chce ze mną rozmawiac. Czy ktoś może mi to zjawisko wytłumaczyć? :O

Hahaha, obrażanie jest tak mocno dziecinne :D Ale mojemu też się zdarza

Każdy chłop po tych samych pieniądzach widzę;D mój ma to samo czasaami mi się wydaje ze on lubi się kłucić o byle pierdole ! A jak przegina to gonil by potem za mna jak opętany, nikt ich chyba nie zrozumie,

ale dla mnie jego zachowanie to jest w ogóle nie logiczne, zamiast wyłączyć tą muzykę, to wyłączył telewizor, rzucił pilotem, poszedł na balkon, po 10 sekundach wrócił i zamilkł. No głupi jakis... powiedziałam, zeby się nie zachowywał jak wieśniak i tylko dowaliłam tym do pieca, bo zamilkł na amen :D

Gość parówkowy skrytożerca z kafe..
To wy się lubicie kłócić o byle co i prowokujecie boście dawno chłopa z jajami nie widziały na oczy :D

lepiej ruszyli by tylek i ponaprawiali coś w domu, znikneły by im z glowy glupie docinki:) muszą się poprostu roboty chycić ,aczkolwiek moj to przy sprzataniu też mi ciśnienie podnosi, jeden dzień co on sprzatal nie ja przeżywał naburmuszony cały dzień:) i majaczył pod nosem wrr

Gość parówkowy skrytożerca z kafe..
Chyba w zoo u pawiana :D

Zazwyczaj on jest do rany przyłóż, ale czasem trafia mu się taki foch...i koniec. Nie dojdziesz za nim :O żeby chociaż powód tego focha był w miarę racjonalny-ale takie coś :o w takich momentach głupieję, bo mój mózg tego nie ogarnia. @parówkowy skrytożerca z kafe. - nie wiem, czy jaja mają tu coś do rzeczy

Gość przebrany za sałatę
Temat jest nie jest zepsuty. A wy zwyczajnie zbyt dużo oczekujecie od facetów stąd kłótnie :D

Gość lklkjml;
nie wytlumacze ci tego zjawiska, moj sie obrazil na mnie 3 tygodnie temu i do tej pory sie nie dozywa, to juz chyba koniec nawet mnie o tym nie informując

Ale ja naprawdę nie oczekuję Bóg wie czego. Mamy bardzo partnerski związek, nikt nikogo nie ogranicza- poza tymi przypadkami z jego z dupy wziętymi fochami, wszystko się układa. Ale jak już walnie takiego focha to mi ręce i cycki opadają, bo totalnie nie wiem ocb :O

lklkjml; Ale jak to sie stało? Za co się obraził? jeśli nie tajemnica oczywiście

Gość lklkjml;
za zwykla glupote, jedno zdanie i koniec:(

okropne :( nieraz przez jedno słowo opacznie zrozumiane, lub wykrzyczane w złości, rozpada się związek. Ale to chyba nie najlepiej o nim wówczas świadczy. A próbowałaś może z tym swoim porozmawiać? Wyjaśnić?

Gość fghfd
hehe smiac mi sie chce jak to przeczytalam bo jakbym czytala o moim :) nie wiem skad im sie to bierze :P podam przyklady z naszego zycia: 1. wynajmujemy mieszkanie i zlew ma dosc niewygodne dojscie. zawsze ja zmywam gary, kiedy raz na ruski rok on ma to zrobic to jest foch bo jemu jest niewygodnie myc :D a mi to wygodniej niz lezec na kanapie no :D 2. siedzi przy kompie caly dzien, chce cos od niego, czekam i czekam az skonczy, widze ze nic z tego to mowie czy moglby to albo tamto, oczywiscie slysze text "nie widzisz ze cos robie?" (oglada durne filmiki na youtube) i foch :D

mój najbardziej się obraża w sytuacji: Proszę przez pół dnia: Michał, czy mógłbyś zrobić to i tamto? -zaraz Czekam, czekam...za pół godziny pytam raz jeszcze. Słyszę: -zaraz... Po kilku takich podejściach rezygnuję z jego pomocy i biorę sie za robotę sama. Na co słyszę: Boże, jaka ty jesteś niecierpliwa, przecież miałem właśnie to zrobić, to ty musisz sama się wykazać, tylko dlatego bo ja akurat nie mogłem się tym zająć! O co ci chodzi? i tu następuje foch. I bądź tu mądra :O

Gość lklkjml;
probowalam , pisalam ale bez odzewu z jego strony

czyli, albo mocno mu za skórę zalazłaś, albo on szukał pretekstu do rozstania :( eh, nie lubię jak się związki rozpadają, jakoś mi tak przykro wtedy :(

Faceci nie lubią rozkazywania, rozsądna kobieta potrafi zadziałać tak by facet "sam" w padł że trzeba coś zrobić :classic_cool:

Gość ruhhhhhhhhhhhhhhhhhh
fajnie że uprzejmą prośbe nazywasz rozkazywaniem :D

no właśnie w tym rzecz, że ja mu nie rozkazuję. Po prostu proszę o pomoc. Ale jak muszę na tę pomoc czekać pół dnia, i wcale nie wiem czy ją uzyskam, to chyba może mi się cierpliwość skończyć?:O

@ męska rzecz. Ale dlaczego ja nie mogę jasno wyłożyć o co mi chodzi i czego bym chciała, tylko muszę się gimnastykować, kombinować, jak by tę moją prośbę zakamuflować, żeby on się domyślił o co mi chodzi, ba- uważał, że on sam z siebie to robi? Po co tak komplikować wszystko? Po co takie teatrzyki?