Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotekmłotek19

czy to moze oznaczac ze mnie kocha i co zrobic z przyjaciolka?

Polecane posty

Gość kotekmłotek19

witam was.jest taka sprawa, chodze do 1 gimnazjum nigdy nie mialam chlopaka,kiedy we wrzesniu przyszlam do gima poznalam chlopaka, moze nie jest jakos tam bardzo przepiekny,ale jest przystojny i ma super wlosy(cos takiego jak ten średni z rodzinki)ma Super charak. bardzo mi sie podoba.zawsze na lekcjach sie na mnie patrzy, a ja na niego, usmiecha sie, jak strzelał z gumki w sql to kazal mi się odsunąć żebym nie dostała,zawsze mnie rozsmiesza.myslisie ze tez sie we mnie buja czy mi sie moze wydawac. mam przeczucie ze mnie zapyta o chodzienie ;>, a wtedy chcialabym sie zgodzic, ale moja przyjaciołka mowila mi ze chce z nim chodzic, co w takiej syt. pogadac z nia? pomozcie

Gość kotekmłotek19
mozecie mi pomoc ;< xd

Gość JakJakKajak
Pozwolić mu wybrać. Choć skoro podoba Wam sie ten sam facet, dni waszej przyjaźni są policzone.

Gość kotekmłotek19
Tyle że on nawet z nia nie gada sa tylko na czesc

Gość co to za jezyk
niech on wybiera . Jesli ciebie pierwsza zapyta to nie patrz na przyjaciolke. Powiedz jej ,ze cie poprosil o chodzenie. Nie mozna zmusic kogos do chodzenia . To ,ze ona chce z nim chodzic to jeszcze za malo .Nie ma czegos takiego jak zaklepanie go . Jesli wybierze ciebie to zgodz sie , ale powiedz o tym przyjaciloce dopiero jak on juz sie ciebie o to zapyta .I przygotuj sie ,ze potem juz mozesz nie miec przyjaciolki , ale nie zwracaj na to uwagi . Albo twoje szczescie albo jej . Ona by sie na ciebie nie ogladala. Mozesz jej powiedziec jedynie ,ze tobie tez sie podoba . I lekcja na przyszlosc:,,nie ma prawdziwej przyjazni miedzy kobietami , zapamietaj ! ,,

Gość kotekmłotek19
Dzieki : teraz tylko trzeba czekac ^^ chociaz moge na niego patrzec =]

Gość borneo,galapagos, santorini
to prawda nie ma prawdziwej przyjaźni między kobietami ale to nie oznacza, że w każdym przypadku. Jeśli chodzi o faceta, o co kolwiek to czy warto dla jakiegoś X zrezygnować z przyjaźni? facet jest a poźniej może go zastąpić jakiś inny i szkoda tracić przyjaciółke. Ale nigdy też niewiadomo czy On to nie jest tym z którym zwykłe zauroczenie przerodzi się w prawdziwą love - zamieszałam trooche ale zważ co bardziej jest cenniejsze dla ciebie.