Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiosna idzie

Macie pomysł jak przerobić płaszczyk na wiosnę..

Polecane posty

Gość wiosna idzie

Mam taki malinowy ze sztruksu. Kupiłam z 2 lata temu, a prawie nie nosiłam. Bo uznałam, ze jest za poważny dla mnie... Jest długi, sięga do połowy łydki i taki prosty. Wymyśliłam sobie,że zaniosę go do krawcowej, zeby skrócić. I moze jakis pasek do niego dobiorę, ew kwiatek dopnę na kołnierz... żeby nie był taki poważny. Macie jakieś inne pomysły? Na jaką długość go skrócić -do kolan, czy połowy ud? I jaki pasek do takiej malinowej czerwieni?

Gość wiosna idzie
hej :)

Gość krakukilo
zrób z wora po cukrze

Do połowy ud. Pasek powinien być w tym samym kolorze. Pochodź po lumpeksach, może znajdziesz coś podobnego

Gość el chulo.
możesz sobie posadzić w nim kwiatki,będzie wyglądał jak wiosna.

Gość wiosna idzie
Pasek mogę kupić w sklepie. Płaszyk chcę przerobić bo jest prawie nie używany, miałam go na sobie ze dwa razy i szkoda mi go wyrzucić, a nie dlatego, ze mnie nie stać. A co myślisz o czarnym pasku? Zły pomysł?

Gość wiosna idzie
el chulo. możesz sobie posadzić w nim kwiatki,będzie wyglądał jak wiosna. No zabysnęłeś odpowiedzią - brawo :P

Gość wiosna idzie
Chociaż jak krawcowa dół mi odetnie to może uszyłaby taki wiązany pasek z tego materiału właśnie.

Gość wiosna idzie
Mam taki ala guma, ale on chyba do sztruksu nie będzie pasował. Może bez paska zostawię. On ma taki pasek na plecach z dwoma guzikami. A dopięcie jakiegoś kawiatka np róży czy innego akcentu będzie ok, czy sobie darować?

Kolor malinowy sam w sobie jest dość krzykliwy, więc kwiatka sobie daruj. Dobierz do tego jakieś fajne rękawiczki albo kolorową apaszkę i będzie OK

Gość wiosna idzie
rękawiczki na wiosę będą zbędne. A co do apaszki to tu własnie się boję, bo jaki kolor będzie pasował do malinowego? I chyba lepiej, żeby apaszka była jednolita coby oczopląsu nie dostać. :P

Szczerze, to taki płaszczyk można założyć na Wielkanoc, a wtedy też zakłada się jeszcze rękawiczki, bo chłodno wieczorem. Apaszkę do jednobarwnych płaszczy mam kolorową w kwiaty, więc to rzecz gustu

Gość wiosna idzie
Ja mam dużo apaszek, chust itd, tylko boję się, że ten żywy kolor płaszczyka i jeszcze bogata apaszka będą razm zbyt przytłaczające. Jaki kolor polecasz do malinowego?

Gość kfjkfjfhjfjf
sztruks jest niemodny

Gość wiosna idzie
Może być niemodny, nie podążam ślepo za modą. Inaczej chyba chodziłabym w butach emu i leginsach :O

Gość mańka.dzik
możesz dodać fotkę tego płaszcza?

Gość mańka.dzik
ładnemu we wszystkim ładnie :) ale czarny pasek na wiosnę to nie bardzo

Gość mańka.dzik
ja bym dodała jasny fiolecik i do tego żeby pasowało to można rękawki czy pliski obszyć z takiego samego materiału co pasek żeby wyglądał dokładnie jak od tego płaszcza może pomyśl o zmianie guzików no są różne sposoby

Gość wiosna idzie
Kupiłam go pod wpływem emocji na szybko, a teraz średnio mi się podoba. Jest wg taki poważny, mam wrażenie, ze dodaje lat. Dlatego chcę go jakoś stuningować.

Gość wiosna idzie
No fiolet to mój ulubiony kolor, ale nie wiem czy z tym czerwonym będzie ok. Nie potrafię sobie tego wyobrazić.

Gość 33390987823
Ja bym go obcięła do kolan ,a rekawy skróciła na 3/4 (wtedy mozna założyć też długie cienkie rekawiczki np szare,

Gość wiosna idzie
Ale są ludzie, co potrafia ciekawie łączyć kolory. Dzisiaj widziałam dziewczynę w czerwobym płaszczu zimowym, miala zieloną torebkę i oprawki do okularów a do tego kasztanowe włosy. Poprostu bomba, ale ja bałabym się tak łączyć kolory.

Gość wiosna idzie
Nie, no rękaw 3/4 jest mało praktyczny bo nie wszystko można podn niego założyć. I nie lubie rękawiczek wiosną. Ale mam z reservd jedna kurteczkę 3/4, tylko ona jest krótka, a tak do kolan płaszczyk to nie wiem....

Gość mańka.dzik
musisz to zrobić tak żebyś czuła się w tym dobrze.ja mam ciemny fioletowy salon i krwiste czerwone kanapy i jest super

Gość wiosna idzie
Zastanawiam się nad apaszka w kol ecrie. Może by mnie rozjaśniła bo mam ciemne włosy. O tym pasku wyzej napisałam, ze moze tak właśnie zrobię. A Wam zdarzyło się cos przerabiać? Bo jak mam jeszcze spódniczę, szybko schudłam i się jej nie nanosiłam, więc też może zwęzę :D

Gość woda po pierogach
Jak malinowy płaszcz może być powazny !? :D Nie wyobrażam sobie 40 letniej kobiety w takim krzykliwym płaszczu Co do paska - jeśli jest z tyłu na dwa guziki to nie rób paska, bo wyjdzie muppet show, a apaszka do malinowego pasuje czarna, szafirowa, szmaragdowa,