Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Korcia1221212

Pomocy- co mam mysleć o tym ?

Polecane posty

Gość Korcia1221212

Hej, mam nerwice, ostatnio rzucił mnie chłopak... a ja ciągle się boję, że mogę być w ciąży... wprawdzie od zabezpieczonego gumką stosunku (nie doszło do wytrysku ) miałam już 3 razy miesiączkę, taką jak zawsze.. temperatura w dniu miesiączki spadała.. śluz w dni płodne od tych trzech miesięcy się pojawia.. (stosunek był 2 grudnia- był to 16 dzień cyklu) czyli teoretycznie mógłby to być 13-14 tydzien ewentualnej ciąży... błagam pomóżcie mi wbic do głowy że to nie możliwe żeby ciąza była... - miałam 3 razy okres od stosunku - temperatura spada w dniu okresu - nie zauważam zaokrąglonego brzucha - piersi nie bolą -stosunek był zabezpieczony i nie było wytrysku. Mimo tego nadal się boję... inaczej by było gdyby facet był ze mną... Czy moge wykluczyć ciąże? wiem ze dla niektórych moze to być smieszne, ale dla mnie to jest ważne

Gość mam inne zdanie
co za brednieeeeeeeeeeeeeee idz no do szkoly na lekcje biologi dziecko!!!!!:O

Gość Korcia1221212
No raczej mi nie pomogłeś.. może myślisz ze jestem jakaś nastolatką.. ale zaskoczę Cie- nie! Bylam z chłopakiem 2,5 i ostatnio mnie zdradził.. nie wytrzymuje psychicznie i wmawiam sobie różne rzeczy.

Gość mam inne zdanie
hahahaaha to idz do psychiatry buahahahahahhahahhahahahaahhaah