Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mmansom;D

Co to w ogóle jest?! Przyjażń?

Polecane posty

Gość mmansom;D

Kiedy go poznałam, denerwował mnie, wywarł negatywne wrażenie. Potem polubiłam go. Później się zaprzyjaźniliśmy. Traktujemy się jak rodzeństwo. Mamy kontakt przez całą dobę, 7 dni w tygodniu (w szkole, kiedy spotykamy się w grupie znajomych, smsy, telefony). Wiemy o sobie wszystko. Jest moim najlepszym przyjacielem. Jesteśmy bardzo podobni, mamy te same zainteresowania, marzenia, cele, podobne problemy - ojj, tematów do rozmów nam nie brak ;) Ludzie śmieją się z nas, że na 100% skończymy jako para i z przymrużeniem oka patrzą na nasze zaprzeczenia. Od początku mi się nie podobał, nie chciałabym np. go całować, być z nim... tak przynajmniej myślałam, ale ludzkie gadanie sprawiło, ze zaczęłam się nad tym zastanawiać i nie jestem już pewna... Kocham go, przynajmniej jak rodzine, najlepszego przyjaciela. Czasami marzę, by mnie przytulił. Nie umiem żyć bez rozmów z nim, myślę, kiedy się odezwie. Zastanawiam się, jakie on ma podejście do mnie, czy to miałoby szanse, czy byłby kiedyś w stanie popatrzeć na mnie inaczej niż na przyjaciółkę. Chciałabym, żeby tak popatrzył. Tylko nie wiem, czy dlatego, że chcę jego prawdziwej miłości, czy chcę, żeby on o mnie pomyślał, a ja bym mogła udowodnić sobie, jemu, innym, że to tylko przyjaźń odrzucając go. no i poczułabym się doceniona bo aktualnie myśle: ...czego mi brakuje, ze mu się nie podobam? (myślę tak dla zasady) tęsknię za nim i chcialabym z nim spędzać wiecej czasu. nie mam żadnych motyli w brzuchu, przyśpieszonego pulsu, rumienców, braku koncentracji i innych objawów zakochania. mogę z nim rozmawiać, patrzeć mu w oczy i nie wiąże się to u mnie z żadnymi emocjami.;) a on? pisze do mnie codziennie smsy i strasznie denerwuje się, kiedy mu chwile nie odpisuje, kiedy sama do niego nie piszę. też jestem dla niego cholernie ważna, podobno to widać. ciężko mi opisać jego stosunek do mnie ;) i co to jest? przyjaźń? bo kocham go, ale nie jestem zakochana.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować