Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Grafika

Czy ten palec jest pęknięty

Polecane posty

Potrzebuje waszej opinii. Wczoraj wchodzac do lozka wygięłam palec ten obok dużego przy stopie. Od wczoraj nie moge nim ruszac jest spuchniety.Dzis bylam u lekarza na pogotowiu zrobiono mi zdjecie i stwierdził że on jest stluczony tylko. Niech mi ktos powie czy to normalne przy stluczeniu że nie moge nim ruszać jak siedze to boli jak lodem przykładam to boli ogoolnie boli cały czas a ja już nie mam siły. Chciałam dodac że o chodzeniu na pięcie moge zapomniec bo boli tragicznie na boku stopy też. Prosze o odpowiedz czy to wedlug was wyglada tylko na skrecenie, stłuczenie??

Nawet jeśli jest złamany to i tak nic z tym nie zrobią, bo palców od stóp nie wkłada się w gips. Przywiązują go tylko do palca sąsiedniegp.

Gość eeeeeeeeeeeeeee
Masz jakieś fotki swojego łóżka? :classic_cool:

Dziwne bo ja mialam kiedys pekniety duzy palec i miałam w szynie gipsowej i naprawde bólu nie odczuwalam nastepnego dnia po zalożeniu. Dzis chyba zwariuje z bólu.. Ten lód nic nie daje!!:(:(

Gość mozna mozna
Ja mialam zlamany palec u nogi i jakos strasznie mnie nie bolal, zlamalam go bedac na wakacjach we wloszech i tam na pogotowiu skleili mi plastrem 3 palce razem i kazali oszczedzac sie prze miesiac, przyjechalam do polski, a ortopeda wsadzil mi stope w szyne, co pewnie bylo zbyteczne ale kase wyciagnal:o i o kulach musialam chodzic bo inaczej nie dalo sie chodzic z ta szyna. A stopa boli Cie od zewnetrznej czy wewnetrznej strony? Mozliwe za nadciagnelas sobie sciegna i stad ten bol.

Mnie nie boli stopa aa ta kosc przy palcu ta kosc pierwsza przy palcu po prostu niemilosiernie. Ja jak kidys mialam pekniety palec to ból byl nie do zniesienia. Mam wrażenie ze ten palec puchnie jeszcze bardziej!!Po prostu zaraz mnie cos trafi. Siedze boli, chodzic nie moge no bo jak?;/

Niech ktos jeszcze sie wypowie.. Prosze. Bo nie chce łazic z pęknietym palcem o ile taki jest

Gość moez byc stluczenie moze
Tak mozesz miec tylko stluczenie, ja sobie zalatwilam najmniejszy palec od nogi tak . Mialam caly napuchniety plus sinej pol stopy .Nie moglam ruszac nim dobry tydzien . Opuchlizna zeszla, siniak tez i noga jak nowa - a raczej stara ;)

Dzieki;) Czyli tydzien sobie nie pochodze .. bo na boku stopy tez juz niebardzo bo mnie boli od ciaglego kustykania na nim;/