Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdrgdrshbgsd

Problem z facetem. Powiedzieć mu o tym ?

Polecane posty

Gość gdrgdrshbgsd

Mój facet ma konto na badoo. Włamałam się na nie i przeczytałam wiadomości jakie sobie pisał z jakimiś panienkami. Wychodzi na to, że miał się zamiar umówić chyba z trzema.. Nie wiem w końcu czy się umówili ale jak on może? Wiem, że ja też nie jestem w porządku bo włamałam się na jego osobiste konto, ale kurwa co on sobie wyobraża? Na facebooka okazało się, że też ma to samo hasło. Tam też pisał sobie z tą samą panienką... Nie wiem co robić. Jutro się wieczorem widzimy, mam udawać, że jest okej ?

Gość gdrgdrshbgsd
?

Gość gdrgdrshbgsd
poradzcie cos :O

poczekaj z tym powiedzeniem mu o tym, ze wiesz. Sledz jego rozmowy na biezaco i zobaczysz czy sie umowi czy do tego dojdzie - bo tak moze sie wykreci we wszelki mozliwy sposob. Jak ustala czas i miejsce to tez tam idz i wtedy mu powiedz ZEGNAM :D

Gość opiopi
Ale co powiedzieć, Ty sama oceń! że na badoo gada z laskami to nie znaczy że się z nimi umawia,, albo znaczy.. no więc sama powinnaś ocenić. Dla mnie to nie jest alarm ale sygnał do przyjrzenia się delikwentowi.

Gość opiopi
i właśnie nie śledź, bo zwariujesz. Co innego real a co innego net, zależy od sytuacji itd.., nie daj się wciagnąć.

Gość koksutonaskce
tylko trzema? kiepki chłopak! rzuć go i załóż konto na fuckbook'u

ma jakis powod. Moze jest zle miedzy Wami i wydaje mu sie ze go nie rozumiesz nie akceptujesz i po prostu szuka ''wsparcia'' z innej zenskiej strony zeby sie upewnic, ze to nie on jest sam w sobie tragizny. Tak tez bywa.

Gość sadsad
mam 2 propozycje dla ciebie : 1 powiedz mu w bardzo luzniej i zartobliwej rozmowie ze kolezanka ma konto na badoo i przyrzekala ci ze widziala profil twojego chlopaka, zapytaj czy to prawda a jak sie bedzie wypieral to powiedz ze dobrze bo gdyby kiedykolwiek przyszlo mu to do glowy to z wami koniec na biezaco sledz jego poczynania i tak jak ktos napisal wyzej, jesli sie umowi, idz na miejsce spotkania strzel mu plaskacza i do wiedzenia 2 zmien mu opis na badoo, jakis chamski albo stawiajacy go w zlym swietle, cokolwiek i nie miej wyrzutow ze weszlas na jego konto, skoro jakos wylapalas badoo tzn ze cos przeczuwalas, koles nie jest w porzadku, a ty nic strasznego nie zrobilas

Gość sadsad
do osoby ktora pisze ze to ze gada z laskami na badoo nic nie znaczy a czy normalna osoba jak ma problem to gada z nowo poznanymi na portalu randkowym osobami czy z przyjaciolmi? a niech nawet gada ze swoimi kolezankami, ale nie na portalu ktory sluzy do wyrywania lasek, litosci, jasno i wyraznie widac ze koles nie szuka wsparcia tylko roochania

Gość rrrrrrrreeee
raczej nie o wsparcie tu chodzi .Stawialabym na dowartosciowanie.Inne opcje nie traktuje powaznie waszego zwiazku lub... zwyczajny łach co lubi w niejednym piecu wygrzewac parowe.Narazie zachowaj spokoj,sledz rozwoj zdarzen.Moze byc tak ,ze tylko nawija z tymi pannami i dla niego to nic nie znaczy.Ale zachowaj czujnosc.

Gość do autorki wątku
to, co zrobiłaś jest niezgodne z prawem i jesli facet bedzie cięty, może iść z tym na policję, a potem do sądu i miałabyś po prostu przesrane. wykorzystaj ile możesz i zostaw tego skoorwiela. dziwię się, że się jeszcze zastanawiasz

Gość buahahahahahahahaxd
sadsad kocham cię :*

Gość sadsad
to co ktos powyzej napisal o sadzie nie jest glupie sama wiesz czego sie po chlopaku spodziewac, ile macie lat, ile jestescie razem ja mysle ze tak czy owak malo ktory facet poszedl by na policje zglosic ze dziewczyna wlamala mu sie konto na portalu randkowym,przeciez to obciach na maxa, no ale moze i tacy by sie znalezli...

Gość gdrgdrshbgsd
Wydaje mi się, że po prostu to przez to, że nie umiemy się często dogadać :( mamy podobne temperamenty, jesteśmy uparci i wybuchowi.. Może faktycznie szuka jakiegoś wsparcia, albo nie traktuje mnie poważnie, chooj wi :O Nie jesteśmy razem długo, bo tylko 7 miesięcy, ale to nie znaczy, że takie zachowanie jest fair. On ma 27 lat.. ja 23.

Gość sadsad
nie martw sie i jak chcesz to zastosuj sie do rad, nie ma co sie przejmowac kolesiem ktory ewidentnie leci w chooja