Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osiągnąć cel

zaczęłam jeść mniej i przytyłam 2 kg....pomocy

Polecane posty

Gość osiągnąć cel

Hej chciałam schudnąć 5 kg a efektem okazało się to że 2kg poszły w górę. Starałam się jesć około 1600 kcal, co w porównaniu z moją wcześniejszą dietą było mało. Czy w takim razie warto się odchudzać?

Gość trawiasta
może twoja dieta nie jest idealna, ale fakt powinnaś chociaż utrzymać tą samą wagę ale żeby przytyć dziwne

Gość Nie moge się zaczernić,
Może nie stosowałaś się do kilku najważniejszych zasad w odchudzaniu? Regularność, nie jedzenie po 18, wykluczenie węglowodanów, tłuszczy, cukrów w jak największym stopniu... ja też mogę jeść 1600 kcal pochłaniając 3 czekolady dziennie...a efekt ? chyba się domyślasz... poczytaj o odchudzaniu, dodaj ćwiczenia i bieganie...

Gość osiągnąć cel
ćwiczę co dzień około 45 min, nie jem po 18 ewentualnie jakieś warzywo albo sucharka około 20, ale zaznaczę że chodzę spać około 11- 12. Rano na śniadanie gotuję owsiankę, by było zdrowo, staram się nie jeść słodyczy. Ogólnie jestem załamana bo do tej pory jadłam wszystko, masę słodyczy itd a ważyłam mniej niż po pomyśle schudnięcia ;/

Gość bhamber
Metabolizm ci zwolnił. Poczytaj troszkę.

Gość s.o.s
wypij coś na przeczyszczenie masz zapchane jelita

Czy to twoja pierwsza dieta w ciągu ostatnich kilku miesięcy? Jak długo stosowałas te dietę? Jak często się wazysz? Jak dawno zauważylas, że wazysz więcej? Czy zbliża ci się okres? Czy jesz czegoś zdecydowanie więcej niż do tej pory? Czy wazysz się zawsze rano i na czczo? I czy jesteś pewna, że twoja waga działa prawidłowo? :P