Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akdi394

Dziewczyny czemu tak robicie?

Polecane posty

Gość Akdi394

Dlaczego dziewczyny są takie że jak się ich bierze na dystans to Cię olewają a jak pokażesz że Ci zależy to robią się z nich wielkie Panie, zaczynają pogrywać i zlewać a jak człowiek je zleje to strzelą fochem i jest jeszcze gorzej ?

Gość ptasiek nastroszony
bo jestes biedny i brzydki

Bo jesteś namolny, okazywanie zainteresowania kobiecie to nie pchanie łap w jej majtki (choć w niektórych przypadkach to się sprawdza) :D

Gość dziś na pomarańczowo
a czemu Ty bierzesz kobietę na dystans? to chyba naturalne, że jak ją olewasz, nazywając to szumnie braniem na dystans, to ona nie będzie się pchała tam, gdzie jej nie chcą. żeby w ten sposób zdobyć kobietę, trzeba być kimś przez duże K, a nie pierwszym z brzegu kolesiem. nie baw się w coś, co Cię przerasta, a problem rozwiąże się sam.

Gość dziś na pomarańczowo
a tak przy okazji, Wy nie jesteście lepsi. pokaż facetowi, że ci zależy i zaczyna się jazda. także nie czuj się pokrzywdzony.

Gość Akdi394
Na dystans chodziło mi o coś w sensie że się nie narzucam tylko normalnie utrzymuję kontakt.Dziewczyna po jakimś czasie zasugeruje mi że chciała by coś więcej, ja ten sygnał łapię i ją zaczynam adorować a ona wtedy zaczyna swoje gierki.Tak miałem już parę razy, takie jesteście.

Gość adffafadg
nie wiem czemu taka jestem, moze to dlatego,ze nie potrafie zaufac, bo uwazam ze wszyscy faceci to dranie i gdzies mam z tylu glowy zakodowane ze jak mnie bierze na dystans, to niech spierdziela, ja mu pokaze,a jak bedzie pod pantoflem to nim pomiatam bo to podnosi moje poczucie wartosci. Mowisz ze nie ja jedna? fajnie:classic_cool:

Gość Jola do Autora
a powiedz mi, dlaczego facet na imrezie jest przemily, tzn. wylapal mnie z tlumu, zaczepil, fajnie sie tanczyli i milo rozmawialo. Bierze nr.tel i nie dzwoni !!!!!!!!!!!!! Najpierw okazal zainteresowanie a pozniej OLAL???

Gość koksutonaskce
bo tak jest i tyle

Gość Jola do Autora
To z dziewczynami jest tak samo :) Takie jesteśmy i juz :)