Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlkbm

Mąż częstował roczne dziecko piwem!

Polecane posty

Gość dlkbm

Zjechałam go równo,zagroziłam rozwodem Przychodze dziś do domu i co widzę Siedzi na kanapie i daje z gwinta naszemu 15miesięcznemu dziecku............ Co byście zrobiły?

Gość erykka
Skandal!

Gość S Ą D
Orzekam że zostają odebrane wam prawa rodzicielskie.

Gość co wy ku..robicie
tym dzieciom?

Gość alsksk
w morde bym dała, nie przy dziecku rzecz jasna...ponoć jak dziecko napije się alkoholu to potem ma skłonności do uzależnienia bo to się mu już koduje...

dał mu pewnie spróbowac a nie dał mu całego piwa :/ no bez przesady. alkoholikiem od tego nie zostanie, troszke przesadzasz z tym oburzeniem.

Gość alsksk
właśnie tłumaczę, że może zostać, bo organizm koduje, dlatego dzieci nie powinny nawet pianki spijać...

rodzice mówili że próbowałam jak byłam mała i mi smakowało podobno a jakoś alkoholikiem nie jestem. to nie prawda z tym kodowaniem... nie widzę sensownego argumentu do tego stwierdzenia

Gość alsksk
zyrafka to, że ty nie widzisz to nie znaczy, że tak nie jest, każdy terapeuta Ci to powie, że tak jest i każdy alkoholik, że był częstowany jak był mały!

Gość adcfaSDf
powiedz dokłądnie jak sie mąż nazywa to juz nigdy dziecka nie zobaczysz, wiem co zrobis z tym faktem, dziwi mnie że jeszcze sie chwalisz tym publicznie, ja bym ze wstydu sie chyba spaliła ze mam takiego mężusia w domu

zjechałam równo i zagroziłam rozwodem :O tak się rozwiązuje problemy :O nie słyszałam by organizm kodował wiem że maż jako dziecko próbował i tez lubił a do alkoholika mu daleko więc to nie argument co byśmy zrobiły rozmawiały ile i czy kiedyś mu jeszcze dawał i wyjaśniła jak może zaszkodzić ewentualnie rozwód niczego nie załatwia ROZMOWA !!

ważne by było dla mnie ile dał tego piwa dziecku czy łyk czy pił bo to ma znaczenie a potem na osobnosci bym pogadała