Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CYGANIEWON!!!

CYGAN PRÓBOWAŁ MNIE OKRAŚĆ, WAS TEŻ JACYŚ PRÓBOWALI?

Polecane posty

Gość CYGANIEWON!!!

WCZORAJ W SKLEPIE POCZUŁEM JAK CZYJAŚ RĘKA DOTYKA MOJEJ TYLNEJ KIESZENI, GDY SIĘ ODWRÓCIŁEM ZOBACZYŁEM CYGANA SZYBKO WYCOFUJĄCEGO RĘKĘ, ODWRÓCIŁ SWÓJ BRZYDKI ŁEB I UDAWAŁ ŻE NIC SIE NIE STAŁO, JEEEEEXXXAĆ CYGANÓW!!! MAŁO MU NIE WJEBAŁEM KIEDY WYSZEDŁEM ZE SKLEPU.

no to widocznie frajer jesteś i frajerem wiejesz na kilometr ja mam 180cm jestem kobietą i na mnie by brudas ręki nie podniosł bo bym sie mu odwineła prosto w ryj osadzony na metrze 70 zapewne

Gość manio ciekawski;
Cygan, to nie, ale Polacy, według wpisu w dokumentach, przynajmniej, to tak. Jeden z nich nazywa się Donald Tusk, to szef tej bandy

Gość grgfesargrea
tez tak mialam kiedys ale w hiszpnii jakis rumun i rumunka otworzyli mi torebke, stali za mna obrocilam sie momentalnie i odskoczyli udajac ze to nie oni... nawrzeszczalam i postaraszylam policja,zasmiali sie tylko szyderczo tlum ludzi wkolo,nikt nie zareagowal..

Mnie okradła cyganka, jak ich widzę, to wysypki dostaję, hołota, nie bez powodu się kojarzą ze wszystkim co najgorsze:/

Gość zupełnie nie rozumiem
Tak, wiozłam wózek z dzieckiem i mała cyganka ok 5. lat, tak bardzo strzelała oczami do tego wózka, że się przestraszyłam, wzięłam dziecko na ręce i usiadłam na ławce. A ta mała cyganka, aż szyję naciągała, jak żuraw. Ja myślałam, że jej chodzi o dziecko, dlatego wzięłam je na ręce, ale po chwili patrzę do wózka, a tam leży mój portfel i wtedy wszystko nagle stało się jasne. Portfel też zabrałam, a wtedy mała cyganiszka się zmyła .... a wiecie gdzie? ...niedaleko czekała na nią mamuśka, która posłużyć się chciała córcią, a może szkoliła już od dziecka.

mnie kilku próbowało okraść, ale także paru chciało mnie poderwać a nawet zgwałcić, ale to było w Portugalii od tej pory wszędzie chodze z moim facetem, on jest męski i cyganie sie go boją

Bardziej bym byl zaskoczony gdyby byl temat "spotkalem cygana i on NIE probowal mnie okrasc", a tak to standard...