Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stanowczenie

ta dziwka do niego pisze

Polecane posty

byli ze soba 0.5 roku ona go zdradzila ze mna jest już ponad 2 lata kurwa tyle czasu minęło, wczesniej jak sie dowiedziala z eon jets ze mną to mu napisała że życzy mu szczęścia (kto normalny kurwa tak pisze?) ja bym olała system chociażby dlatego żeby zapomnieć Potem zapraszala do znajomych na portalach spolecznosciowych, ja raz z jego konta przy nim puściałam jej wiązanke w sensie żeby się już odjebała a dzisiaj kurwa znowu No nie wytrzymam zaraz tego!

Gość zdesperowana_ala
Pisz jej zeby sie odczepila. Jak nie ma co robic to niech na drutach robi. Współczuję Ci bardzo. Ale nie daj jej tak. Niech wie

Gość isysrsly
.

Gość syska0310
mam podobną sytuacje , była z nim 3 mies , ja z nim dwa lata z małym hakiem , dowiedziała się ze on ma zapalenie płuc i napisała do niego ni stad ni z owąd jak on sie czuje ! nerwicy mozna dostać

możliwe w sumie jest jeszcze że oni po kryjomu pisze i franca jest na tyle pewa siebie ż ejuż go zaprasza chociaż on przysięga że nie ma z nią żadnego konaktu, numer tel zmienił nawet kiedyś że jej od tamtego czasu nie widział i nie chce mieć z nią nic wspólnego Trochę mu wierze bo jak kiedyś się o to kłocilismy to od razu powiedziałam co o tym myśle, że jak ma coś do ukrycia to wolę się tego od niego dowiedzieć już kurwa sama nie wiem co mam myśleć jakbym ją spotkała na ulicy to bym ją kurwa zamordowałą chyba... !

Gość Eeerrr...
Mozesz jej puszczac 100 wiazanek dziennie, ale tak naprawde to najwazniejsze jest co Twoj facet jej odpisuje i jaki ma do niej stosunek...

Gość sadsad
kto normalny zyczyc szczescia osobie od ktorej odchodzi ? kazdy normalny, a ty swoim bylym zyczysz smierci w meczarniach? no puknij sie w czolo, laska zjebala wiec na koniec chociaz chciala zatrzec paskudne wrazenie

Gość jusstiiia
ładniejsza jest od ciebie??

Gość syska0310
a ja udaje ze zadzrosna nie jestem.. bo serio brzydka i gupia i podobno zaczela się kurwić ale w koncu to mój chłopak!!! napisz do niej od niego na tym portalu ! niech da ci hasło

no, już nie wiem co robić czuję się obserwowana, kurwa nawet jej siostra kiedys na fb zapraszala mnie do znajomych co jej nigdy na oczy nawet nie widziałam w sumie to jest dziwne ze zna moje imie i nazwisko bo na fb tak naprawde mam wszystko ukryte zresztą tam i tak nic nie ma, nawet znajomych mam garstke i zdjęć nie mam i nic o sobie nie pisze ani nie udostępniam to po co jej ja w znajomych potrzebna ? No kurwicy idzie dostać

Gość syska0310
mój się z tamtą spotkał raz i raz ukrył to że pisali.. ale mimo wszystko ufam ;< to było daawno

Gość syska0310
pewnie chciała cie dodać od siostry do znajmych bo chciała widziec twoje posty itd myslała może ze się czegos o tobie dowie a tu lipa ;p

nie, nie życzę jej śmierci ani nic takiego zresztą nikomu złych rzeczy nie życze raczej jestem bezpieczna jeśli o to chodzi Ale uważam że takich rzeczy się nie pisze osobom które się zdradziło czy coś w tym stylu mogłą nic nie pisać bo to już od razu śmierdzi z daleka jak się życzy szczęścia osobie którą samemu ŚWIADOMIE się zraniło.

Gość syska0310
skoro go zdradziła to się nie martw że do niej wróci , takie kurwy meska duma olewa ciepłym moczem

Gość syska0310
ooj czepiasz się słów , tak sie po prostu mówi i tyle , nie bierz tego aż tak do siebie !

Gość tomixix
ja bym nie chcial takiej wulgarnej lafiryndy jak ty, wiec sie mu nie dziwie..

Gość syska0310
tomixix powiedz o co ci chodzi dokładniej ?>

też juz o tym myślałam a jesli chodiz czy jest ładniejsza to myśle że tak, ja mam straszne kompleksy na swoim punkcie a teraz to już tymbardziej chociaż mói ż emnie kocha za to jaka jestem i że dla niego jestem najpiękniejsza, ale wiecie jak to się mówi staram mu się wierzyć... Ale jak patrze w lustro to sama na swój widok mam ochote puścić pawia. ;/

Gość syska0310
to zmien to co ci się w sobie nie podoba pomaluj włosy , zmien makijaż.. kazda dziewczyna według mnie jest ładna tylko niektóre nie potrafią tego pokazać

Gość tomixix
klnie jak szewc, widać że jest chamska... kurcze jak go kocha to mu powinna ufać, jak mu nie ufa, to niech z nim pogada, jak bedzie krecil niech mu da kupa w doope... laski zawsze sobie komplikuja zycie...

Gość syska0310
taka nasza natura... komplikujemy sb zycie a potem placzemy.. a jeszcze chciałam dodać że gdyby miał cie za brzydką itd nie był by z tobą 2 lata !

Gość oposskaboska
ja tez tak mialam... byla mojego faceta to miss powiatu chelmskiego ma przerwe muiedzy zebami i wogole wg mnie ropa straszna, ale jego kumple sie do niej slinia wszyscy... jak ja tylko krytykuje, to moj tż sie oburza, albo zmienia temat :(

Gość syska0310
wgl mysle że jesli była bys pewniejsza swojego wyglądu i samej siebie to ten problem nie był by taki ogromny

Gość syska0310
o matko ;o wsółczuje oposkaboska... ja bym nie przezyla jakby moj facet się oburzał jakbym mu mowiła ze jakas laska jest brzydka czy cos

tak, tak wiem. Nie mam dobrego zdania na temat tego jak wyglądam, ale widzę że się nie wstydzi pokazywać ze mną na ulicy i naprawdę odczuwam jego miłość do mnie. Ale strasznie się też tego boję, bo ona była ładniejsza, kiedyś byli parą więc ją kiedyś kochał. Nie wiem co z tego wyniknie, bo ona jakas strasznie uparta jest. Ja na jej miejscu po prostu bym się tak nie poniżała, nie pisałabym do byłego, wolałabym sobie zapomnieć, zakochac się w kimś innym...

Gość syska0310
dziewczyno wygląd to nie wszystko ! mój były był mega ciachem ale tępy był jak but ...

oposskaboska to tez już konkretniejsza sprawa. Nie wiem czy bym to zniosła. Ja jestem o niego zazdrosna, ale tego nie pokazuję. Tylko ciśnienie mi skacze jak widze że ona coś napisała, albo pojawiła się u neigo na profilu że go podglądała czy jak koledyz coś wspominają o niej. To jest mój słaby pinkt, do reszty się nie przyznaję ! ;)

Gość oposskaboska
ja jakbym dorwala tamta laske to bym ja kilka dni maltretowala.. wiem, ze to okropne, ale tak ja nienawidzę... ją jedyną na świecie.. takze wiem co czujesz...

Gość oposskaboska
jestesmy razem 4,5 roku więc się nie martwię, że do niej wróci, ale i tak mnie wkurza na maksa!!! w dodatku jest taka pusta, że szok! typowa słodka idiotka